Настільна версія
мова | язык

Людмила Ясінська хреститиме доньку у Львові.

29 Березня, 16:54

Поділитися:

У неділю, 25 березня, у одній з найбільших лікарень Ізраїлю, у Тель-Авіві, на світ з’явилася маленька дівчинка – первісток співочо-кіношної сім’ї Ясінських-Дамрі.

Дитя, у яке уже встигли закохатися обоє свіжоспечених батьків – українська співачка Людмила Ясінська та ізраїльський режисер і продюсер Рамі Дамрі – пестливо називають Little Lyuda. Повне ж ім’я дівчинки звучить Міла Людмила Ясінська-Дамрі. Відтак у родині Ясінських це буде уже третя Людмилка, адже так само звати ще й маму виконавиці хітів «Тобі…», «Трилер», «Шури-мури».

Зі слів зіркової мами, пологи тривали кілька годин. Дівчинка народилась із вагою 3,500 грамів, чорнявою і дуже схожою на тата, але із маминим дзвінким голосочком. Наразі молоді батьки звикають до нової життєвої ролі. Людмила ж запевняє: бути мамою - найпрекрасніше відчуття, яке може бути в світі, і яке неможливо описати словами!

До пологів подружжя знаменитостей готувалось ретельно і натхненно – відвідували приватні підготовчі заняття у одній з найбільших лікарень Ізраїлю, в Тель-Авіві - Іхілов.

- Ми так чекали на цей момент, що приїжджали у лікарню тричі до того, як насправді було необхідно, - зізнається Ясінська. - Така собі фальшива тривога. Одного разу приїхали одразу з вечірки - я в вечірньому платті, а Рамі - в костюмі! Коли зайшли в такому вигляді, довелось пояснювати, що, мовляв, довго чекали на цю радість тому навмисно одягнулись, щоб красиво зустріти малечу :)

Пологи в зіркової білявки Ясінської приймала акушерка з… Харкова! Вона ж проводила індивідуальні заняття з підготовки до цього торжеств енного і відповідального моменту. Усі ці кілька годин доки тривали пологи від Людмили не відходив чоловік.

- Рамі був поряд від початку до кінця, - каже Ясінська. – Думаю, для кожної пари - це величезний досвід, який дуже зближує і, звичайно, допомагає під час народження дитинки.

Рамі і Люда у розмові натякнули також, хрестини немовляти вже не за горами і відбудеться воно найймовірніше у Львові. Зі слів Людмили, хресним татом малечі стане «винуватець» створення нової сім’ї – Ігор Васюник, який і познайомив свого часу Рамі і Люду…
Помилковий заголовок — K.lvbkf Zcsycmrf [htcnbnbvt ljymre e Kmdjds/

29 Березня, 16:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон