Настільна версія
мова | язык

У свій день народження Гайтана скоштувала справжній Швейцарський Фондю

29 Березня, 22:45

Поділитися:

Яскрава, чарівна, сонячна Гайтана відсвяткувала свій день народження в Швейцарії. Цюріх зустрів співачку сонячною погодою і приємними сюрпризами.

«Вранці 24 березня я прокинулася і з віконця мене зустріла прекрасна, сонячна погода. Поснідавши морепродуктами, я вирушила на прогулянку по історичних місцях Цюріха. Я відкрила для себе безліч нових краєвидів і шедеврів архітектурного мистецтва. На вулиці було дуже тепло, я гуляла просто в сукні і насолоджувалася свободою та легкістю. Мені навіть вдалося купити смачну швейцарську сосиску та пиво. Я вже давно цього не робила, тому отримала масу задоволення. Потім я сіла на човен і вирушила на прогулянку по озеру. Ввечері мої друзі пригощали мене справжнім швейцарським фондю з різними підвидами сирів. Мені дуже сподобався смак трюфельного сиру. Після цього, ми усі разом відправилися в нічний клуб, де я від душі потанцювала», - розповідає Гайтана.

У подарунок від друзів Гайтана отримала ексклюзивну фондюшницю. За словами співачки, вона вже навчилася готувати швейцарську національну страву, і тепер буде дивувати своїх друзів кулінарною новинкою. Коханий Гайтани подарував їй красиву ювелірну прикрасу.

«Мені дуже шкода, що в мій день народження зі мною не було всіх моїх друзів і близьких. Але, не дивлячись на це, я дуже щаслива, що мені вдалося зустрітися зі своїми європейськими друзями, які спеціально зібралися разом, щоб привітати мене. Ми прекрасно провели час. Цей день народження був дуже оригінальним і насиченим. Швейцарія подарувала мені безліч сонячних, яскравих, ароматних миттєвостей. Місто Цюріх вразило мене своїм спокоєм, гармонією та гостинністю. Там живуть дуже добрі, позитивні люди з прекрасним почуттям гумору. Мені хочеться знову і знову туди повертатися. Я відпочила душею і наситилася натхненням», - ділиться Гайтана.
Помилковий заголовок — E cdsq ltym yfhjl;tyyz Ufqnfyf crjinedfkf cghfd;ysq Idtqwfhcmrbq Ajyl.

29 Березня, 22:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон