Настільна версія
мова | язык

Топ-10 українських страв до ЄВРО-2012

29 Березня, 22:49

Поділитися:

Українці обрали 10 найулюбленіших страв національної кухні, якими гостей Євро-2012 частуватимуть у ресторанах міст-господарів.

Отже, до топу потрапили: український борщ, запорізький капусняк, сало з часником, холодець, традиційні деруни, домашня ковбаса, налисники з сиром, запечене порося з гречаною кашею, вареники з капустою і грибами ще й пиріг з яблуками.

Саме вони увійдуть до переліку страв у ресторанах-партнерах чемпіонату під загальною назвою «Національне меню».

А щоб гостям спокійніше їлося, з неба за ними стежитимуть крокодили.

Саме так називають бойові вертольоти МІ-24, які під час Євро-2012 охоронятимуть небо на містами-господарями турніру. А компанію їм складуть 29-ті МіГи.

Організацією безпеки не лише на землі, а й у небі перейнялися в Міноборони. Головним завданням називають антитерористичне забезпечення.

Саме для цього й виділять 10 зенітно-ракетних комплексів, 28 літаків та 16 вертольотів Збройних сил України. Тож зараз активно перевіряють навички всіх льотчиків, які в той місяць заступлять на бойове чергування.

А в квітні українські військові мають потренуватися і з польськими колегами. Щоб до питань безпеки в організаторів вже жодних зауважень не виникло.
Помилковий заголовок — Njg-10 erhfїycmrb[ cnhfd lj "DHJ-2012

29 Березня, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій