Настільна версія
мова | язык

Гайтана разом з талановитими дітьми заспівала на благодійному аукціоні братів Кличків

31 Березня, 00:17

Поділитися:

29 березня в київському «Fairmont Grand Hotel» Володимир і Віталій Кличко провели благодійний аукціон, на якому брати зібрали понад півтора мільйона доларів.

Гайтана цього вечора стала особливим гостем. Співачка зробила сюрприз для присутніх, виконавши разом з талановитими дітьми з колективу «Забава» пісню «Бажання». Також Гайтана заспівала композицію «Be my guest», яка вже в травні зазвучить на Євробаченні 2012. Завершальною композицією стала пісня «Ти чемпіон», яку артистка написала спеціально для фонду братів Кличків і яка стала офіційним гімном соціальної програми для дітей-сиріт "Старт до успіху!".

«Брати Кличко - це гордість нашої країни. Вони геніальні спортсмени і люди з величезною доброю душею. Цей аукціон брати проводять вже другий рік поспіль. Виручені гроші йдуть на благо дітей. Я щаслива, що у нас в країні є люди, які здатні не тільки співпереживати дітям, але суттєво допомагати їм. Брати Кличко виконують дуже благородну місію. Вчора на аукціоні я відчула себе членом однієї величезної сім'ї, якій не байдуже майбутнє нашої країни. Брати зібрали велику суму, і це означає, що зовсім скоро буде побудовано безліч спортивно-ігрових дитячих майданчиків, комплексів. Підростаюче покоління буде розвиватися, радіти і оздоровлюватися. Що може бути прекраснішим?», - говорить Гайтана.

На аукціоні були продані: годинник з діамантами, які зображують відбиток пальця Віталія Кличка, картина, на якій Володимир перемагає свого останнього суперника Мормека. На аукціоні всіх вразив випадок, коли золоту медаль, яку завоював на Олімпіаді-1996 Володимир Кличко, купили за мільйон доларів, а після повернули її братам в знак поваги до того, що вони роблять.

«Цей вечір став по-справжньому чарівним і казковим. Це прекрасно, коли політики, спортсмени, музиканти об'єднуються заради однієї благої мети - допомогти дітям. Брати Кличко подають чудовий приклад, який на мій погляд, здатний надихнути кожного. Всі разом ми можемо зробити наше майбутнє кращим і світлішим», - ділитися Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf hfpjv p nfkfyjdbnbvb lsnmvb pfcgsdfkf yf ,kfujlsqyjve ferwsjys ,hfnsd Rkbxrsd

31 Березня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)