Настільна версія
мова | язык

Лікувальні виступи Савка та Безрук і повернення Петрова до рок-стихії

2 Квітня, 22:26

Поділитися:

На черзі – Назар Савко. Він продовжує виконувати виключно українські композиції, а пісня "Водограй" взагалі є для хлопця символічною. "Я дуже задоволений цим репертуаром, адже моя мама свого часу першою виконала "Водограй" разом з Назарієм Яремчуком, - ділиться вокаліст. – Своїм виступом я хочу трошки відновити її минулу славу і по-сучасному інтерпретувати цю прекрасну композицію.

Мій номер сьогодні присвячений виключно мамі, бо вона моя найрідніша людина. Зараз у неї є незначні проблеми зі здоров'ям, і я хочу своєю позитивною енергетикою та цією піснею вилікувати її. Саме тому мені потрібно максимально гарно виступити". Звісно, Назар не обмежився оригіналом відомого музичного твору, а видозмінив його, зробив ближчим та зрозумілішим для молоді. "Ідеї аранжування більшою мірою належали моєму тренеру, тому що, на його думку, взяти класичну версію композиції було б занадто просто, - пояснює артист. – Разом с музикантами ми модернізували її, відштовхуючись від кількох стилів. Спочатку в основі був реггі, який я не дуже люблю поєднувати саме з цією піснею.

Але Олегу Скрипці вдалося мене по-доброму переконати, і я відчув "Водограй" на новий лад, кайфую від нього зараз". На сцені у Савка не буде жодної підтримки у вигляді балету чи спецефектів, проте це конкурсанта не бентежить. Він впевнений, що й сам зможе максимально професійно та якісно відпрацювати власний виступ. "Як справжнього егоїста, мене це зовсім не засмучує, адже вся увага глядачів буде зосереджена тільки на мені", - жартує Назар.

Підопічна Пономарьова, Галина Безрук, вирішила цього разу зробити ставку виключно на свій вокал, адже її минулий виступ, сповнений акторської гри, не приніс дівчині тих високих результатів, на які вона сподівалася. "Звісно, без акторської майстерності нікуди, адже романс без душі виконувати неможливо, - говорить дівчина. – Намагатимуся прожити та одухотворити свій музичний твір, наскільки це можливо. З іншого боку, це виключно вокальна композиція, яку потрібно виспівати, тому у мене буде кілька задач під час виступу".

Присвятить романс "Напрасные слова" Галя своїй бабусі, яка вже давно просила онучку заспівати щось таке, що асоціюється в неї зі справжньою піснею. "Для неї дуже важливо, щоб я не бігала по сцені, а просто заспівала, і було красиво, - продовжує вокалістка. – Тому, в першу чергу, співатиму для своїх коханих жінок – мами та бабусі. Хочеться сказати їм багато приємних слів зі сцени, і щоб усе в нас було добре. Крім того, бабуся зараз трохи хворіє, тож моя місія – підбадьорити її". Всі романси оспівують кохання, і композиція, обрана Безрук, не є виключенням.

Артистка стверджує, що пригадуватиме сумні любовні історії зі свого минулого, аби краще пропустити крізь себе музичний твір. "Мені не вистачило тижня на підготовку свого виступу, а перша репетиція взагалі була у мене лише вчора, - переймається Галя. – З одного боку, важко перевчити ту пісню, яку ти вже давно виконуєш, автоматично та не задумуючись. З іншого, є страх і перед тією композицією, яку вчиш у досить стислий термін, як це сталося зі мною зараз. Адже цей романс у моєму виконанні глядачі, як і всі мої прихильники, почують вперше. Раніше я його ніколи не співала". Тренер конкурсантки наголошує на тому, що найкраще Безрук може розкритися саме у композиціях з кінофільмів та старих піснях. Залишається сподіватися, що Олександр Пономарьов мав рацію.

Ще позавчора Ігор Петров співав на одній сцені з легендами британського року – гуртом "Slade", а сьогодні продемонструє, чого його встигли навчити всесвітньо відомі музиканти. "Наш спільний виступ був просто приголомшливим, - розповідає вокаліст. – Я показав справжній драйв, якого не очікував навіть сам від себе. Був на сцені "живою запальничкою". Здивував і учасників групи "Slade", адже наша з ними репетиція пройшла значно спокійніше. Заспівати разом з такими професіоналами – це найкращий майстер-клас, про який я міг тільки мріяти.

А що стосується моєї участі у "Голосі країни", то на сьогоднішній ефір англійські артисти побажали мені удачі і не давали якихось конкретних порад". Та схоже, що Петрова не потрібно вчити, як правильно співати у стилі рок, адже це його рідна стихія. "Пісню славетного гурту "Kiss" я запропонував сам, і Костянтин Меладзе підтримав мене у тому, що кращого репертуару для першоквітневого концерту не знайти, - посміхається Ігор. – Композиція весела, динамічна та про любов. Крім того, ми з Олегом Скрипкою вирішили трохи шокувати публіку. А чим закінчиться наш експеримент, дізнаємося вже за годину. Сьогодні у мене дуже ризиковий номер, але я не шукаю легких шляхів. Звісно, розраховую на розуміння та підтримку глядачів, але якщо доведеться вийти на сцену вдруге, не розгублюся. У мене стане сил не тільки знову виконати свою пісню, але й відіграти цілий концерт, якщо в цьому буде потреба".

Увесь цей час, доки його колеги створювали яскраве шоу на сцені, Петров акумулював енергію для свого виступу. Тепер слово за глядачами, адже саме їм вирішувати, чи виправданим був ризик учасника команди Олега Скрипки. Запальним та енергійним номером завершує конкурсну програму Василь Жадан, який співатиме і танцюватиме під пісню "Volare". Численний балет, різноманітні декорації та життєрадісні ритми покликані створити на сцені справжнє свято. "Цю пісню я розучив спеціально для ефіру, і слів у ній, звісно, безліч, - посміхається вокаліст. – Схоже, що з проекту я вийду поліглотом. Текст вчив скрізь, адже він був у мене в телефоні, й саму композицію я прослухав велику кількість разів". Та для професіонала немає жодних труднощів, коли йому дають можливість виконати важливу місію - заспівати у фіналі концерту. "Бути першим на сцені й у житті завжди важко, але гідно. А закривати концертну програму – це також дуже почесно, адже зазвичай впоратися з таким завданням здатні виключно найкращі", - впевнений Жадан.

Артист зосередився виключно на позитивних сторонах свого виступу останнім і не переймається через те, що глядачі можуть не встигнути за нього проголосувати. "Я спокійно ставлюся до всіх життєвих випробувань і завжди говорю, що на все воля Божа, - коментує учасник команди Олега Скрипки. – Якщо за мене повинні проголосувати люди, то їм вистачить для цього часу. Якщо публіка вважатиме інакше, я розраховую на підтримку свого тренера. Сам я відправлю повідомлення за Назара Савка, тому що у нього дійсно класний номер на ту пісню, яку любить кожен українець. Тим паче, він виконує її просто чудово, тому мій голос за нього". А як розподіляться симпатії публіки сьогодні, ми дізнаємося вже дуже скоро, коли стануть відомі результати глядацького голосування.

Попереду – виступ півфіналістки першого сезону "Голосу країни", мініатюрної та талановитої Наталії Гордієнко, та оголошення імен тих щасливців, які продовжать свою участь у проекті. Голосуйте за своїх улюбленців, адже у вас ще є час подарувати їм шанс повернутися на сцену! Одного вокаліста врятує саме публіка, ще одному допоможе його тренер, а двоє учасників співатимуть на "виліт", і для когось з них цей виступ стане останнім в рамках шоу. Сьогодні їх залишиться лише шестеро: не перемикайте канал і дізнайтеся першими, кому посміхнеться фортуна цього разу.
Помилковий заголовок — Ksredfkmys dbcnegb Cfdrf nf <tpher s gjdthytyyz Gtnhjdf lj hjr-cnb[sї

2 Квітня, 22:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор