Настільна версія
мова | язык

Х’ю Грант зав’язує з кіно

5 Квітня, 23:51

Поділитися:

51-річний британський актор Х’ю Грант каже, що вже практично покинув зніматися.

Зірка "Ноттінг Хілл" називає пристрасть до акторства хворобою та жаліє людей, яким судилося зіграти лише морквину в рекламі.

Про це Грант говорив в інтерв’ю журналові "OK!", пише "Contact Music".
Грант майже зав'язав із кіно

"Я практично закінчив (зніматися)… Я не поведений на акторстві. Я працюю небагато, але мені подобаються деякі моменти. Люблю відчуття братерства з людьми, з якими працюю. Але саме стояння перед камерою, ні, цього я не люблю", - зізнався Х’ю.

Грант скаржиться, до нього часто звертаються за порадою друзі чи родичі, які хочуть стати акторами – а він від того губиться.

"Це та хвороба, яку підхоплюють деякі люди… Іноді вони неймовірно талановиті, а іноді геть не мають таланту, і я не знаю, що казати їм чи їхнім батькам", - поділився він.

"Найсумніша в світі річ – це дивитися на когось, хто до дожив до тридцяти чи сорока років і досі пнеться, щоб зіграти моркву в телерекламі. Є такі люди, вони просто мусять це зробити, вони настільки хворіють сценою", - додав Грант.

Оскільки акторство вже не забирає в Х’ю багато часу та сил, певно, він матиме змогу зосередитися на батьківських обов’язках та радощах. Як відомо, восени він став батьком донечки Табіти.
Помилковий заголовок — {’. Uhfyn pfd’zpe' p rsyj

5 Квітня, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків