Настільна версія
мова | язык

Табаков на “Голосі країни” “переключився” на сучасну українську музику

6 Квітня, 00:00

Поділитися:

Проект “Голос країни-2” - у розпалі. У неділю, 8 квітня, вокальну боротьбу у прямому ефірі за контракт із одним з найвідоміших у світі лейблів, Universal Music Group, продовжать команди Діани Арбеніної та Валерії.

У перерві між своїм першим та другим “живим” ефіром на “Голосі країни” капітан чоловічої збірної Арбеніної Павло Табаков встиг на тиждень з'їздити на гастролі до Голландії. У складі чоловічого акапельного гурту “Орфей” Павло дав у голландських містах вісім концертів. Виступи здебільшого відбувалися у храмах. Європейських меломанів голосисті “орфеї” зі Львова дивували українським фольклором, духовною музикою і світовими хітами. На гастролі по Голландії колектив “Орфей” їздить по кілька разів у рік — настільки спів хлопців до вподоби тамтешнім поціновувачам вокального таланту.

Після голландської гастролі у Павла Табакова розпочалися гарячі репетиційні будні на “Голосі країни”. У першому прямому ефірі Павло став лідером глядацького голосування, виконавши хіт з репертуару британця Стінга Englishman In New York, після чого до підопічного Арбеніної причепилося прізвисько “український Стінг”. А цього разу Табаков переспіває сучасну українську музичну легенду. Виконає надзвичайно романтичний україномовний хіт...

- Виконувати пісні цього співака, який збирає стадіони, — непросто, - каже Павло. - У музичних колах навіть побутує думка, що переспівати його неможливо. Я й не намагатимуся переспівати цього мегапопулярного артиста, а спробую виконати його хіт по-своєму, надавши глибокій ліриці власних переживань.
Помилковий заголовок — Nf,frjd yf “Ujkjcs rhfїyb” “gthtrk.xbdcz” yf cexfcye erhfїycmre vepbre

6 Квітня, 00:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій