Настільна версія
мова | язык

Лорак ставиться до доньки, як до подруги

6 Квітня, 00:11

Поділитися:

Співачка Ані Лорак намагається весь вільний час присвячувати своїй доньці Софії. Зірка зізналася, що ставиться до доньки як до подруги. Але намагається тримати її у режимі. Хоча вдається не завжди.

Про те, як вона виховую Софійку, Кароліна розповіла "Газете Киевской", пише "ТСН".

Доньці співачки 9-го червня виповниться рік. Дівчинка вже почала ходити на говорити.

"Нещодавно Сонечка сказала перші слова "мама" і "тато". Уже робить перші кроки. Мені хочеться бути поряд з нею у всіх важливих моментах її життя. Коли я вдома, намагаюся не розлучатися з нею ні на хвилину", - розповідає Лорак.

"Але спить вона все-таки в своєму ліжечку. Можу, звичайно, взяти її до нас перед сном - повалятися, пограти, але спить вона у себе. Дитина у сні хоче потягнутися, повозитися, розкинутися, як їй зручно, батьки тут заважають", - додає артистка.
Лорак не спить разом з дочкою

Попри те, що Кароліна намагається привчити доньку до режиму, маленька іноді проявляє свій характер.

"Наприклад, вона не любить, коли її годують за режимом. Якщо я або няня бачимо, що вона не в настрої їсти, простіше поступитися і зробити паузу - пограти, побалуватися, погортати книжку. А потім знову приступити до обіду. Я дивлюся на неї, слухаю її, намагаюсь відповідати її потребам і бажанням", - каже Лорак.

За словами співачки, вона, перш за все, бачить у доньці особистість.

"Малюка потрібно виховувати як володаря його власного життя, щоб дитина зрозуміла, що приймати рішення вона буде сама, а не батьки", - розмірковує зірка.

"Моє завдання навчити Соню ходити, розмовляти, дати освіту, щоб вона стала доброю і вихованою людиною. Хоч вона і маленька зовсім, я відчуваю, що ставлюся до неї як до подруги, і сама чомусь вчуся в неї", - ділиться співачка.

Нагадаємо, Ані Лорак стала мамою в червні минулого року. Незабаром співачка збирається похрестити доньку.
Помилковий заголовок — Kjhfr cnfdbnmcz lj ljymrb? zr lj gjlheub

6 Квітня, 00:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків