Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта побив світовий музичний рекорд!

6 Квітня, 14:43

Поділитися:

Едуард Романюта побив світовий музичний рекорд! Підтримати артиста приїхала колега з Грузії - популярна співачка Софіко Геловані.

У квітні України стала світовим рекордсменом в категорії «Найдовший музичний телевізійний марафон національної пісні», який з 29 березня проходив в прямому ефірі Першого Національного телеканалу!

Проект, назва якого «Пісня об'єднує нас» тривав більше 100 годин! У марафоні взяли участь 2012 людей, в це число увійшли як українські артисти, так і присутні в студії глядачі. Свідки цього дивного дійства з'їхалися в Україну більш ніж із 155 країн світу.

Едуард Романюта виступив в останній день марафону в дуеті зі своєю партнеркою по проекту «10+10» - Софіко Геловані. Щоб підтримати на сцені Едуарда і встановити світовий рекорд, співачка спеціально знову прилетіла з Тбілісі до української столиці. Артисти виконали три пісні («Маруся», «Чом ти не прийшов», «Сон»).

Проект «Пісня об'єднує нас» зібрав на своїй сцені всіх титанів вітчизняної естради, які виконали найкращі українські хіти!

Нагадуємо усім прихильникам Едуарда про можливість і необхідність голосування за його хіти в наших парадах!
Хіт-парад - На Всі 100 (TV)
Хіт-парад - На Всі 100 (Radio)
Хіт-парад - UAUK
Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf gj,bd cdsnjdbq vepbxybq htrjhl!
6 Квітня, 14:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)