Настільна версія
мова | язык

Mirami заспівали з екс-Президентом

6 Квітня, 17:58

Поділитися:

Недавно гурт Mirami у новому складі поїхав у Іспанію та Францію для зйомок одразу двох відеокліпів. На чолі з кліпмейкером Володимиром Шурубурою дівчата побували у найкрасивіших місцях Європи.

В Іспанії команда знімала кліп на пісню із платівки “Miramimania” “Summer Dreams”, відеоряд до якої заплановано представити вже в квітні. Цей трек отримав нове аранжування, а також дівчата записали його в дуеті. Запрошеною зіркою став красень LayZee - екс-учасник групи Mr. President. На весь світ ця група стала відомою завдяки хіту “Coco Jambo”. Продюсери Mirami познайомились з екс-Mr.President ще влітку минулого року в Словаччинні на Misterium Fest. Одразу виникла домовленість про співпрацю. Гуртом Mirami була запропонована пісня «Summer Dreams», яка дуже сподобалась LayZee. Він лиш написав до неї репову частину.

Зйомки проходили в одному з найкрасивіших курортних міст Іспанії – Аліканте. На березі Середземного моря дівчата разом із LayZee співали, стрибали та просто веселились. А потім ще й плавали на швидкісній яхті.

“LayZee – весела і життєрадісна людина. Він професіонал своєї справи. До роботи ставиться з особливою увагою, але й не забуває про розваги. – розповідає один із продюсерів Mirami Андрій Бакун, - Разом із ним уся наша команда танцювала та підспівувала слова його хіта “Coco Jambo”.

Практично тиждень знімальна група витратила на зйомки «Summer Dreams”. І ще тиждень дівчата з гурту Mirami провели у Парижі, де відзняли ще кліп на романтичну пісню, що буде презентована широкому загалу восени.
Помилковий заголовок — Ьшкфьш pfcgsdfkb p trc-Ghtpbltynjv
6 Квітня, 17:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)