Настільна версія
мова | язык

Кевіна Костнера покликали в "Супермена"

24 Березня, 01:14

Поділитися:

Кевін Костнер погодився зіграти Джонатана Кента - земного батька Супермена в новому фільмі Зака Снайдера. Перша інформація про те, що Костнеру запропонували цю роль, з'явилася у кінці лютого 2011 року.

Окрім Костнера в новому фільмі беруть участь Дайан Лейн ("Під сонцем Тоскани", "Чаплін"), якій дісталася роль Марти Кент - земній матері Супермена, і Генрі Кевілл, відомий по серіалу "Тюдори", якому і дісталася головна роль.

Одним з продюсерів стрічки виступає Крістофер Нолан, який доклав руку до написання сценарію. За словами Зака Снайдера, він робить фільм так, ніби-то ніяких "Суперменів" до нього знято не було". Передбачуваний бюджет доки безіменної стрічки, вихід якої запланований на 2012 рік, складає 175 мільйонів доларів.

Нині Снайдер закінчує роботу над стрічкою "Заборонений прийом", яка вийде в український прокат 31 березня. Дія картини розгортається в уяві дівчинки, яку злий вітчим помістив в психіатричну лікарню. Головні ролі у фільмі виконують Емилі Браунінг, Еббі Корніш, Джена Мелоун, Ванесса Хадженс, Карла Гуджино.
Помилковий заголовок — Rtdsyf Rjcnythf gjrkbrfkb d @Cegthvtyf@

24 Березня, 01:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон