Настільна версія
мова | язык

Джонні Депп близький до здійснення мрії про «Тонку людину»

24 Березня, 01:22

Поділитися:

Коли в жовтні минулого року стало відомо, що Джоні Депп хоче зіграти в рімейку детектива 1934 року «Тонка людина», то багато хто визнав, що це черговий проект, який мертвим вантажем осяде в щоденнику Деппа. Проте на цьому тижні стало відомо, що у фільму з'явився сценарист - автор «Поганих хлопців 2» Джеррі Став.

Ім'я Става фігурувало серед претендентів на адаптацію роману Дешила Хеммета ще півроку тому, але тільки зараз сценарист був затверджений на проект. В якості режисера Депп бачить Роба Маршалла, з яким він щойно закінчив роботу над «Піратами Карибського моря 4».

Дія оригінального фільму розвивається в переддень Різдва. Вбито секретарку багатого винахідника, на якого і падають підозри - поліція ніяк не може знайти професора. Тим часом до колишнього приватного детектива Ніка Чарльза приходить дівчина Дороті і розповідає, що це вона убила секретарку. Однак детектив їй не вірить і знову повертається до колишньої роботи, щоб розкрити справу.

Нова екранізація роману Хеммета залишиться вірною часу дії і нікуди з тридцятих років минулого століття не дінеться. Однак у Джері Става є завдання: надати ремейку сучасний дух.

Незважаючи на вищевказаних «Поганих хлопців 2», Джеррі Став відомий у Голлівуді перш за все як автор роману «Вічна північ», який став драмою з Беном Стіллером в ролі Джеррі. У своїй книзі сценарист розповідав про свою роботу над серіалами «Детективне агентство« Місячне сяйво»,«Альф» і «Твін Пікс» та про боротьбу з героїнової залежністю.
Помилковий заголовок — L;jyys Ltgg ,kbpmrbq lj plsqcytyyz vhsї ghj «Njyre k.lbye»

24 Березня, 01:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)