Настільна версія
мова | язык

Розпочалися зйомки першого в Україні повнометражного мультфільму в 3D

9 Квітня, 22:56

Поділитися:

В Україні розпочалися зйомки першого повнометражного мультфільму в технології 3D - Хто боїться дядечка Бабая.

Про це в інтерв'ю Комментариям повідомив відомий мультиплікатор, режисер мультфільмів Острів скарбів, Доктор Айболить і Пригоди капітана Врунгеля Давид Черкаський.

"Ось на Укранімафільмі зараз у розробці серіали Пригоди Котигорошка та його друзів, а також Коп і Штик - кроти-пронози. До того ж, почався знімальний період першого повнометражного мультфільму в технології 3D Хто боїться дядечка Бабая. Так що хочеться вірити, що павутину зі студій уже можна сміливо знімати ", - розповів Черкаський.

Більше того, планується також вихід продовження Пригод капітана Врунгеля, яке буде також знято в 3D-форматі.

"Формат 3D - це ж взагалі прорив який, і цікаво ж як. Я завжди дотримувався такої позиції, що всі технічні досягнення гарні, тому що вони спрощують процес, дозволяючи працювати швидше. Комп'ютер - це просто замінник руки, головне, щоб голова працювала, а в ній були цікаві ідеї ", - сказав Черкаський.

"Ось ще по секрету скажу: дуже можливо, що незабаром вийде мій мультфільм - продовження пригод капітана Врунгеля. Ми вже пілот зробили і, дасть Бог, скоро почнемо зйомки. Планується, що він буде в 3D форматі. Мені дуже цікаво спробувати робити таку мультиплікацію ", - зазначив мультиплікатор в інтерв'ю Комментариям.

Нагадаємо, що зараз в Україні відбуваються зйомки першого вітчизняного фільму жахів у 3D - Синевир. Режисерами фільму виступили брати Олександр і В'ячеслав Альошечкіни.
Помилковий заголовок — Hjpgjxfkbcz pqjvrb gthijuj d Erhfїys gjdyjvtnhf;yjuj vekmnaskmve d 3В

9 Квітня, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків