Настільна версія
мова | язык

OT VINTA випробують на міцність Hard Rock Cafe у Москві

9 Квітня, 23:18

Поділитися:

OT VINTA випробують на міцність легендарний московський клуб Hard Rock Cafe, що на Арбаті. Украбіли стануть спеціальними гостями вечірки Rock Around The Kremlin, влаштованої на честь Дня народження рок-н-ролу. 12 квітня хлопці вийдуть на сцену разом зі своїми колегами The Spootniks (Санкт-Петербург) та Gagarin Brothers (Москва).

"Ми перші українці, які заграють у першому Hard Rock Cafe, відкритому на теренах Східної Європи. Нам вже кортить приміряти концертний костюм Оззі Осборна та пальто Джиммі Хендрікса, та пробренчати на гітарі Пола Стенлі. І звичайно, заграти "Давно не гуляла сокира по вулицях міста Москва" та "17 москалів", бо як же ж без них", - каже фронтмен гурту Юрій Журавель.

Участь у Rock Around The Kremlin стане одним з кількох російських концертів OT VINTA на підтримку нового альбому "Потом і кров'ю". Потім хлопців закине аж до Самари, столиці російської дівочої краси, а по дорозі "гвинти" дадуть концерти у Казані, Бєлгороді та інших містах. Про походеньки украбілів у Росії, читайте незабаром J.
Помилковий заголовок — ЩЕ МШТЕФ dbghj,e.nm yf vswyscnm Рфкв Кщсл Сфау e Vjcrds

9 Квітня, 23:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків