Настільна версія
мова | язык

17 квітня у Львові відбудеться Великодній концерт Оксани Білозір

10 Квітня, 11:38

Поділитися:

Народна артистка України Оксана Білозір готує великий Великодній концерт – «З любов’ю до Вас». Він стане чудовим подарунком для усіх львів’ян та гостей нашого міста у цей святковий час. Концерт відбудеться 17 квітня у приміщенні Львівського державного цирку. Початок о 19:00.

Протягом вечора зі сцени лунатимуть улюблені пісні у супроводі гурту «Немо» та балету «Версаль». Cпеціальний дизайнерський сюрприз підготувала відома українська модельєр Роксолана Богуцька, яка є автором костюмів співачки. Пісні Ігоря Білозіра виконають також спеціальні гості свята: гурт «Мері», Остап Канака, фіналіст телепроекту «Голос країни» Володимир Окілко та Оля Війтів.

«Культурний рівень нашого суспільства багато в чому залежить від того, які пісні ми слухаємо і яким підспівуємо. Тому я не можу стояти осторонь, коли більшість позицій в українському співочому середовищі полонили несмак та примітивізм. Долаючи їх, представляємо увазі слухачів твори і виконавців, якими можемо пишатися. Саме такою виконавицею з багатим цікавим репертуаром є Народна артистка України Оксана Білозір. ЇЇ люблять, поважають, нею захоплюються. Пісні Оксани Білозір наповнені глибоким змістом. Вона співає про ті цінності, які намагаються знівелювати: повагу та любов до України, до батьків, про щирі почуття та кохання. В Україні багато артистів з гарним голосом, але чи змістовні їхні пісні? Як організатор, акцентую увагу на глибокому змісті пісень у виконанні Оксани Білозір. Сподіваюся, що цей концерт принесе багато приємних вражень та емоцій кожному глядачу. Тож запрошую» - каже Остап Канака, організатор концерту.


Замовлення квитків за телефоном: +38 098 266 73 33
Помилковий заголовок — 17 rdsnyz e Kmdjds dsl,eltnmcz Dtkbrjlysq rjywthn Jrcfyb <skjpsh

10 Квітня, 11:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій