Настільна версія
мова | язык

Акторка Кетрін Хейгл зізналась, як важко їй далась роль матері

11 Квітня, 22:18

Поділитися:

Кетрін Хейгл розповіла, що в 2009 році, коли вони з чоловіком Джошем Келлі удочерили 10-місячну Нелі з Південної Кореї, "дівчинка не прийняла нових батьків", повідомляє TCH.ua

"Це розбило мені серце. Спочатку я просто звинувачувала себе в тому, що Нелі мені не довіряє, але потім вирішила взяти ситуацію під контроль і розтопити лід між нами", - зазначила акторка.

"Перші місяці нашого нового життя разом з донькою були найскладнішими. Мені було неймовірно важко навернути її до себе. Коли я була вже на межі відчаю, то кинулася з головою в роботу, але зробила тільки гірше! Я заспокоїлася - мені чоловік в цьому дуже допоміг - і скоротила зйомки. Ми стали багато часу проводити разом, і потихеньку Нелі до нас звикла ", - розповіла зірка "Анатомії Грей ".

Зараз, за словами Кетрін Хейгл, між нею і дочкою "дуже міцний духовний зв'язок".

"Ми з Джошем дуже хотіли удочерити дівчинку саме з Південної Кореї. Це пов'язано з тим, що моя старша сестра Мег - кореянка. Батьки удочерили її за три роки до мого народження. Я мріяла, щоб наша з Джошем сім'я була схожа на ту, в якій я виросла ... "- зізналася Кетрін.

Також актриса заявила, що вони з чоловіком вже планують стати "біологічними батьками".
Помилковий заголовок — Frnjhrf Rtnhsy {tquk pspyfkfcm? zr df;rj їq lfkfcm hjkm vfnths

11 Квітня, 22:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора