Настільна версія
мова | язык

Презентація нового альбому «Diva» від Dazzle Dreams!!!

12 Квітня, 23:02

Поділитися:

18 квітня, у клубі Sullivan Room Kiev відбудеться грандіозна презентація нового альбому Dazzle Dreams – «Diva». У свій 7-мий день народження для усіх гостей, друзів, журналістів гурт проведе грандіозний концерт-презентацію нової платівки, де звучатимуть найяскравіші пісні.

Гурт Dazzle Dreams з'явився у 2005 році в Києві. Її творцями стали Дмитро Ципердюк і Шура Гера. За короткий час група зайняла високі позиції на вітчизняній сцені. Кожен новий альбом та відеоробота музикантів - це виклик громадській думці. У 2007 році Dazzle Dreams випускають свій перший альбом з одноіменною назвою "Dazzle Dreams". В нього ввійшли найяскравіші хіти гурту. Вже в 2009 року виходить другий альбом музикантів, який має назву (GO!GO!GO! DiscoKillers).

18 квітня Dazzle Dreams презентуватимуть свій третій альбом,під назвою «Diva». З 7-м днем народження та презентацією нового альбому привітати гурт прийдуть друзі та колеги музикантів, серед яких: Lama, Elena Popova, Persona Grata, Друга ріка, Наталія Морозова та інші. Крім нових пісень з альбому «Diva», усі гості зможуть почути старі улюблені хіти від Dazzle Dreams та насолодитись освіжаючим смаком пива «Tuborg».

Гурт Dazzle Dreams чекає на своїх гостей та щиро запрошує всіх прихильників 18 квітня у клуб Sullivan Room Kiev!!!
Помилковий заголовок — Ghtptynfwsz yjdjuj fkm,jve «Вшмф» dsl Вфяяду Вкуфьы!!!
12 Квітня, 23:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс