Настільна версія
мова | язык

Майкл Бей влаштує війну між роботами і зомбі

24 Березня, 16:52

Поділитися:

Компанія Sony купила права на екранізацію комікса "Зомбі проти роботів", повідомляє Deadline. Продюсером нового проекту є Майкл Бей.

Сюжет картини, яка отримала назву "Успадкують Землю" (Inherit the Earth), будуватиметься навколо дівчини, яка є останнім представником людства, що вижив після епідемії зомбі-вірусу. Дівчину, за якою полює натовп агресивних і інтелектуально розвинених зомбі, охороняє команда роботів.

Зараз в Голлівуді розробляється велика кількість фільмів, що розповідають про живих мерців. Так, наприклад, ведеться робота над картиною "Гордість та упередження і зомбі" за однойменним романом Сета Грема-Сміта, заснованому на "Гордості і упередженні" Джейн Остін. Режисером фільму був Девід Рассел, номінований цього року на "Оскар" в категорії "Кращий режисер" за фільм "Боєць".

Про рівень інтересу до тематики говорить той факт, що у середині лютого 2011 року видавець комп'ютерних ігор Deep Silver одержав пропозицію про екранізацію гри на основі одного тільки трейлера "Мертвий острів".
Помилковий заголовок — Vfqrk <tq dkfine' dsqye vs; hj,jnfvb s pjv,s

24 Березня, 16:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора