Настільна версія
мова | язык

Аріна Домскі представила свою класичну програму в Казахстані.

18 Квітня, 21:55

Поділитися:

В Алмати на гольф-курорті "Жайлау" пройшла одна з найяскравіших і значимих подій в культурному житті Казахстану - IV Благодійний бал.

Захід за традицією стартував з червоної доріжки, по якій пройшлися не тільки зірки шоу-бізнесу, а й впливові бізнесмени і політики.

«Єдиний справжній бал», як його позиціонують організатори і на цей раз був сповнений сюрпризів. Кількість дебютантів було рекордним - 140 учасників. Вечір вів засновник і керівник «Російського Імперського Балету» Гедемінас Таранда та володарка титулу «Міс Росія 2003» Вікторія Лопирьова. Одним з найяскравіших музичних сюрпризів був виступ української співачки Аріни Домскі, яка представила на балу частину своєї класичної програми.

Нові композиції Аріни в стилі сlassical crossover були тепло прийняті публікою. Українська співачка здивувала публіку не тільки оригінальною музикою, але і яскравими образами. Вечір супроводжувався класичною музикою, за диригентським пультом стояла Дінара Тлендіева - єдина дівчина-диригент в Казахстані, керував балом художній керівник Державного Академічного симфонічного оркестру Ваг Папян. Також одним із сюрпризів організаторів, став виступ Лари Фабіан.
Помилковий заголовок — Fhsyf Ljvcrs ghtlcnfdbkf cdj. rkfcbxye ghjuhfve d Rfpf[cnfys/

18 Квітня, 21:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон