Настільна версія
мова | язык

Білик привселюдно розцілувала Кіркорова

19 Квітня, 23:36

Поділитися:

Російський скандаліст Філіп Кіркоров представив своє шоу у Києві. На концерт до Бедросовича зібралися його українськи колеги та шанувальники.

Серед любителів творчості "болгарського перцю" виявилося чимало іменитих особистостей, пише "Main People". Серед них співачки Ані Лорак та Ірина Білик, телеведуча Маша Єфросиніна, співачка Камалія з чоловіком мільярдером Захуром Моххамадом тощо.

Нагадаємо, нещодавно в авторській колонці на сайті "Українська правда. ЖИТТЯ" українська письменниця і рокерша Ірена Карпа про Кіркорова і його шоу писала так:

"Кіркоров давно помер. Якщо ви в це не вірите, подивіться на один із біг-бордів нашого міста. Там його так і називають, як в ужастіку з Ніколь Кідман – "Другой".

І нафарбований він саме так, як мерців фарбують, щедро. І очі, відкриті в фотошопі, домальовані. Тьху-тьху-тьху, чур нас всіх, не ходіть попри ті плакати ночами!

Померти-то він помер, а от від грошей бажаючих на формалінчик подивитися в якому-небудь палаці "Україна" не відмовиться. Несіть їх, хохли і хохлушки, хоч у папері від маргарину, хоч авоськами - справжній естраді нічого не страшно.

Але насправді то гріх із Кіркорова насміхатися. Зовсім йому, кажуть, зле. Все до церкви на районі в мого приятеля у Москві, бідака, ходить. З охороною немаленькою. Злі язики кажуть, бісів виганяти, а мені видається, що то він роль із рімейка на "Вій" приміряє".
Помилковий заголовок — <skbr ghbdctk.lyj hjpwskedfkf Rshrjhjdf

19 Квітня, 23:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин