Настільна версія
мова | язык

С.К.А.Й. зняли окличний кліп

24 Березня, 22:43

Поділитися:

Нещодавно біля центрального входу на кіностудію О.Довженка зібралосьчимало молоді. Близько 300 молодих людей чекали на Олега Собчука. Ні,вони не хотіли отримати автограф від зірки, вони прийшли на зйомкинового відео гурту «С.К.А.Й.»!

Зйомки проходили на нову пісню С.К.А.Й. «!» (Знак оклику)  - першукомпозицію з нового альбому колективу під однойменною назвою «!».
Андрій Рожен, режисер: «За тиждень до зйомок ми оголосили кастинг научасть у новому кліпі від С.К.А.Й. і були вражені кількістю заявок. Закілька днів – 500 заявок – це, повірте, вражає! Мабуть прихильники вжедуже скучили на новим відео від улюбленого рок-колективу, тому іпроявили таку активність».

Брати Андрій та Філіп Рожени вже не вперше працюють з музикантами. Цевже їх третя спільна робота. Раніше результатом співпраці сталивідеокліпи на пісні  «Best Друг» та  «Подаруй світло». Цього разу вонипрацюють з новою піснею під неоднозначною назвою «!».

Як обіцяють режисери, кліп буде насичений різними образами, трактуватиякі кожен зможе по-своєму. На екрані з’являтимуться символи, щовідображатимуть зміну покoлінь, людей та думок. І ще – у кліпі глядачжодного разу не побачить С.К.А.Й. у повному складі. Кожен музикантз’являтиметься у кадрі окремо – і це теж символічно!

Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Я досі до кінця не знаю, щозадумали режисери. Але думаю, все буде цікаво і змістовно. Післягранітного кар’єру, у який привезли нас Рожени для зйомок кліпу«Подаруй світло», я вже не здивуюся нічому. Цього разу на майданчикунас так багато – і це вже щось нове для мене. Я знаю, що те, що вийдепо фіналу – буде вартим Вашої уваги!».

Нова пісня «!», яка з’явилася в ефірі наприкінці 2010 – це якісно новийщабель в творчості С.К.А.Й. Музиканти передивилися погляди на життя,подорослішали, і змінилися. Відеокліп на цю композицію відкриє новийцикл музичних робіт у виконанні С.К.А.Й.

 
Помилковий заголовок — C/R/F/Q/ pyzkb jrkbxybq rksg
24 Березня, 22:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин