Настільна версія
мова | язык

Кевін Спейсі зніметься у серіалі Девіда Фінчера

25 Березня, 11:17

Поділитися:

Кевін Спейсі зніметься у серіалі Девіда Фінчера "Картковий будинок", повідомляє Deadline.

Американський серіал буде частково заснований на новелі Майкла Доббса, високопоставленого консерватора. Дія книги Доббса розгортається на заході епохи Маргарет Тетчер. Головний герой - амбітний політик, що мріє стати наступником Залізної леді. Дія серіалу Фінчера розгорнеться у США.

Яку роль виконає Спейсі, не повідомляється. Крім безпосередньої участі в зйомках, планується, що актор виступить разом з Фінчером як продюсер серіалу. Девід Фінчер виступить режисером пілотного епізоду "Карткового будинку". Виробництвом телесеріалу займеться невелика незалежна компанія Media Rights Capital.

У 1990 році ця книга вже була екранізована у вигляді мінісеріалу на ВВС з Іеном Річардсоном і Сюзаною Харкер у головних ролях. За участь в цьому багатосерійному фільмі Річардсон удостоївся нагороди BAFTA - британського аналога "Оскара" та "Емі", а сценарист Ендрю Девіс отримав "Емі".

Останнім проектом Девіда Фінчера став фільм "Соціальна мережа", який був номінований на декілька "Оскарів", зокрема в категорії "Кращий фільм". У результаті картина отримала нагороди в категоріях "Кращий адаптований сценарій" і "Кращий саундтрек". В даний час Фінчер працює над американською версією екранізації роману Стіга Ларсона "Дівчина з татуїровкою дракона". Останньою роботою Спейсі стала малобюджетна стрічка "Маржева вимога", в якій крім нього знялися Пол Беттані, Джеремі Айронс, Закарі Куїнто, Саймон Бейкер, Демі Мур, Стенлі Туччі.
Помилковий заголовок — Rtdsy Cgtqcs pysvtnmcz e cthsfks Ltdslf Asyxthf

25 Березня, 11:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір