Настільна версія
мова | язык

Богдан Стельмах не зрозумів «Маминої світлиці» у виконанні Мері

23 Квітня, 22:23

Поділитися:

Нещодавно у відновленому після пожежі Львівському цирку відбувся концерт народної артистки України Оксани Білозір. Гурт Мері було запрошено на виступ в якості гостей.

Хлопці обрали для виконання дві відомі пісні Ігоря Білозіра – «Не сип мила скла» та «Мамина світлиця», яку колись виконував ВІА «Ватра». Якщо з першою композицією проблем не було і гурт Мері вирішив заспівати її в звичному для слухачів стилі, то із «Світлицею» відбулися певні експерименти.

«Ми вирішили зробити «Мамину світлицю» у звичній для гурту Мері манері. Вийшла вона у нас доволі експресивна, з елементами маршового стилю. Це був невеличкий експеримент, бо звучання кардинально відрізнялося від оригіналу» - розповідає фронтмен гурту Віктор Винник.

І ось в повній бойовій готовності хлопці вийшли на сцену цирку та відіграли два підготовлені треки. Публіка радо сприйняла експеримент хлопців і аплодувала оновленій версії «Маминої світлиці». Великою несподіванкою для гурту Мері стало і те, що на концерт до Оксани Білозір завітав автор слів багатьох пісень «Ватри» Богдан Стельмах. Ось якраз він і не зрозумів нового трактування «Маминої світлиці» і сказав, що хлопці ще замолоді для виконання таких пісень.

Такої реакції і слід було очікувати, оскільки для старшого покоління пісні Ігоря Білозіра будуть зрозумілі тільки в оригінальному звучанні. Тому гурт Мері пішов на такий крок для того, щоб і молодь почула невмирущі шлягери видатного метра української естради Ігора Білозіра.
Помилковий заголовок — <julfy Cntkmvf[ yt phjpevsd «Vfvbyjї cdsnkbws» e dbrjyfyys Vths

23 Квітня, 22:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій