Настільна версія
мова | язык

Dress Code - завжди на хвилі модних подій

24 Квітня, 23:58

Поділитися:

Група Dress Code "засвітилася" на одній з останніх світських тусовок, присвяченій оригінальній фотовиставці відомих київських майстрів Костянтина і Тетяни Бойко "Дорослі діти".

Оскільки головними героями фоторобіт стали діти українських селебритис в іміджах, максимально наближених до своїх зоряних батьків, то на виставці відзначилися практично усі "колеги по цеху" - зоряні виконавці, а також численні прихильники, що бажають дізнатися про своїх кумирів щось нове і більше особисте. Згідно з ідеєю проекту, його режисер, визажист і художник по стилю Тетяна Бойко трохи відкрила завісу таємних дитячих бажань.

Працюючий разом з Тетяною її чоловік - фотохудожник Костянтин Бойко утілив дитячі образи в несподівано дорослому вигляді - з яскравими макіяжами, помітними деталями і в зовсім не дитячому одязі. Такий дисонанс ніжних дитячих осіб при усіх атрибутах дорослого життя опинився абсолютно несподіваним для дорослих глядачів, а ось діти, що прийшли з ними на виставку, одностайно схвалили усі фотороботи.

До речі, група Dress Code на виставку прийшла разом з продюсером, що захопив з собою свого сина, який вже неодноразово брав активну участь в зйомках відеокліпів групи. У інтерв'ю для телепередачі "З добрим ранком"!, що освітлювала виставку, дресс-кодовцы сказали, що давно знайомі і цінують майстерність Костянтина і Тетяни Бойко, а крім того, намагаються завжди бути в курсі цікавих культурних і світських подій
Помилковий заголовок — Вкуыы Сщву - pfd;lb yf [dbks vjlyb[ gjlsq

24 Квітня, 23:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)