Настільна версія
мова | язык

Гришку дарують раритетні авто

25 Квітня, 00:00

Поділитися:

Співак Володимир Гришко, який вирішив податися з опери до шансону, колекціонує великі автівки. А нещодавно тенору подарували ретро-автомобіль "Buick Riviera".

Про це Гришко розповів "Gazeta.ua".

Потяг до колекціонування машин з'явився у Гришка ще в дитинстві.

"Батьки знали, що найбільше люблю іграшкові машинки. Мав тоді величезну колекцію. Тепер збираю великі автомобілі. На останній день народження мені подарували чудовий американський ретро-автомобіль "Buick Riviera", - ділиться Володимир.

За словами співака, цей недешевий подарунок зробив меценат, який знає про пристрасть Гришка до великих автівок.

"Коли сів вперше за кермо, відчував, що скинув 40 років. Машина бежево-перламутрового кольору, має просторий салон. На ній катаюся рідко, бо на це не вистачає часу. Гришко — затребуваний артист і співак. Я шаную людей, які мене запрошують, тому більше уваги приділяю світським зустрічам", - зауважує тенор.

Гришко також додав, що не хоче, аби його діти користувалися відомим ім'ям татка.

"Хочу, щоб вони вміли планувати своє майбутнє і досягати висот, як це робив я. Діти приходять на мої концерти, але не хочу, щоб вони стали співаками чи танцюристами. Я втратив багато крові, поки досяг успіху. Своїм дітям такого не побажаю. До того ж хочу, щоб вони цінували своє ім'я, а не ім'я свого батька", - наголошує артист.
Помилковий заголовок — Uhbire lfhe.nm hfhbntnys fdnj

25 Квітня, 00:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон