Настільна версія
мова | язык

Російський кіт Бублик пішов у велику політику

25 Квітня, 01:09

Поділитися:

За прикладом американського кота Хенка, який здобув популярність, висунувшись в сенат, російський кіт Бублик теж зібрався йти в політику. "Наші коти теж можуть піти у велику політику, головне знайти тих людей, які будуть прихильниками", - розповідає господар кота Іван Колотовкін , якому доводиться виконувати функції прес-секретаря Бублика.

Колотовкін планує зробити Бублика таким же популярним, яким нині є Хенк, у якого на Facebook зараз понад 21 тисяча прихильників. На часі кіт Бублик має сторінки у соцмережах, скоро у нього з'явиться власний сайт, агітаційний ролик і навіть костюми для ділових зустрічей.

За словами хазяїна Бублика, кіт буде з'являтися на різних публічних заходах. "В яких саме виборах візьме участь кіт, поки сказати складно, Бублик заяв не робив", - каже його хазяїн. Відомо лише, що головним гаслом PR-кампанії незвичайного кандидата буде фраза: "Кіт Бублик. За веселе майбутнє!" У найближчі дні Бублик збирається написати лист коту Хенку, в якому висловить йому підтримку і готовність до співпраці.

Помилковий заголовок — Hjcsqcmrbq rsn <e,kbr gsijd e dtkbre gjksnbre

25 Квітня, 01:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон