Настільна версія
мова | язык

Як Романюта з грузинською співачкою Чорне море в біле перетворювали!

28 Квітня, 09:56

Поділитися:

29 квітня в ефір виходить новий випуск телешоу «10 +10», в якому інтернаціональна пара Едуарда і Софіко виконає чергове музичне завдання.

І якщо в перших двох випусках проекту перевтілюватися і вживатися в нові для себе образи доводилося грузинській співачки Софіко Геловані, то цього разу дивувати телеглядачів буде Едуард Романюта. Софіко вже встигла взяти уроки української, виконавши народну пісню «Розпрягайте хлопці коней», так що тепер настала черга Едуарда познайомитися з музичним надбанням Грузії.

У недільному випуску телешоу «10+10» пара Едуарда Романюти і Софіко Геловані виконає сучасний грузинський хіт про любов «Shavi zghva tetrad mogechveneba», що в перекладі звучить як «чорне море буде здаватися тобі білим».

- Чесно кажучи, вибираючи і виконуючи цю пісню, мене відвідували двоякі відчуття, - розповідає Едуард. - Спочатку мені було дуже складно співати грузинською, а потім раптово мені настільки легко далося виконання цієї пісні! Навіть Софіко зазначила мій хороший грузинський (сміється). А взагалі, пісня дуже красива, дуже зворушлива ... Пісня про кохання. Радий, що відкрив її для себе.


Судячи з усього, буде дуже цікаво! Третій випуск шоу «10 +10», в якому Едуард Романюта заспіває рідною мовою своєї напарниці, вийде в ефір Першого Національного телеканалу в неділю, 29 квітня в 12:55.
Помилковий заголовок — Zr Hjvfy.nf p uhepbycmrj. cgsdfxrj. Xjhyt vjht d ,skt gthtndjh.dfkb!
28 Квітня, 09:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків