Настільна версія
мова | язык

Кіровоград першим зіграв у масову гру

28 Квітня, 16:45

Поділитися:

27 квітня у Кіровограді відбулася перша МАСОВА ГРА в рамках Всеукраїнського туру від Укртелекому “Вболівай з найкращими!” з Русланою в новій ролі зіркового аніматора. Завдяки технічному партнеру Чемпіонату ЄВРО 2012, компанії “Укртелеком”, за цим грандіозним дійством міг спостерігати кожен бажаючий у будь-якому куточку світу в режимі онлайн-трансляції на сайті ogoshow.com.ua

Понад 15000 мешканців Кіровограду, що зібралися цього вечора на Центральній площі міста встановили абсолютний рекорд, забивши своєрідний “масовий звуковий гол” потужністю 87дБ та тривалістю більш ніж 5 хв.

“Подібні відчуття важко описати словами. В один момент величезна кількість людей стала одним цілим, поєднавшись РАЗОМ в єдиному звуці. Це була справжня ЕЙ-форі-Я”.


Кіровоград результатом своєї гри задав надзвичайно високий початковий рівень іншим 10 містам-учасникам. Нагадаємо, що за результатом проведення туру команда міста-переможця, чий “гол” буде найпотужнішим та найтривалішим”, у якості головного призу візьме участь у зйомках нового кліпу Руслани на прикладі останнього відео співачки, знятого на пісню «Давай! Грай!». Величезна подяка всім волонтерам, завдяки яким це шоу стало можливим.
Помилковий заголовок — Rshjdjuhfl gthibv psuhfd e vfcjde uhe
28 Квітня, 16:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин