Настільна версія
мова | язык

Здійснилася мрія дитинства лідера «Гайдамаків»

28 Квітня, 16:53

Поділитися:

25 квітня оновлені «Гайдамаки» взяли участь в пам’ятному концерті, присвяченому 26-ій річниці з дня аварії на ЧАЕС, та подарували добрячу порцію козак-року присутнім на цьому дійстві глядачам . Концерт відбувся у м.Чорнобилі та був організований міжнародною громадською організацією «Центр Прип’ять.ком» за підтримки Міністерства надзвичайних ситуацій.

Це був ледве не перший концерт такого типу, що проводився в зоні відчуження. Глядачами концерту виступили працівники зони, які отримали насолоду від споглядання справжнього рок-концерту в такому незвичному місці.

«Нарешті моя мрія дитинства здійснилася, - розповідає лідер «Гайдамаків» Олександр Ярмола. – Я зростав у цьому місті, моє дитинство пройшло в ньому. І коли я був підлітком та слухав заборонені рок-гурти, я тоді мріяв зіграти справжній рок у своєму рідному місті. Це була наївна дитяча мрія, котра реалізувалася багато років потому. І я дуже щасливий з того».

Хотілося б зазначити, що хоча привід з нагоди якого відбувся захід є трагічним, та все ж в самому проведенні концерту можна відчути інтонації оновленого життя – якщо в цей день, 26 років потому, після нечуваної величезної трагедії з’являються перші паростки звичайного життя в зоні відчуження, то це свідчить про те, що життя триває. А значить є заради чого жити, творити та кохати!
Помилковий заголовок — Plsqcybkfcz vhsz lbnbycndf kslthf «Ufqlfvfrsd»

28 Квітня, 16:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван