Настільна версія
мова | язык

Віталій Козловський та стриптизерка Varda поскандалили

30 Квітня, 21:29

Поділитися:

У Києві пройшло акробатичне шоу танцю на пілоні PoleArtShow2012, ведучими якого стала найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу чемпіонка світу з танців на жердині співачка Varda і Віталій Козловський.

Розкішний виступ Varda не на вертикальному, як це прийнято, а на горизонтальному пілоні був феєричною кульмінацією шоу. Дивіться фото: Козловський підкорив публіку танцями на пілоні Цікаво, що в процесі ведення Varda і Віталій влаштували на сцені розмовну перепалку, в результаті якої з'ясувалося, що Varda навчає Віталія танців на пілоні у себе вдома.

"Тиждень тому Віталій був у мене в гостях, і я показала йому пару трюків на пілоні, мушу зауважити, що учень він дуже здібний", - обмовилася співачка. Публіка була в такому захваті, що негайно попросила Віталія показати своє вміння. Артист не соромлячись, миттєво закрутився на пілоні, чим викликав захват і овації залу, а після, виконав свій хіт "Тільки кохання". Артисти настільки гармонійно виглядали в якості ведучих, що організатори запропонували їм стати незмінними ведучими українського туру PoleArtShow, який стартує влітку цього року.

Помилковий заголовок — Dsnfksq Rjpkjdcmrbq nf cnhbgnbpthrf Мфквф gjcrfylfkbkb

30 Квітня, 21:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон