Настільна версія
мова | язык

Марічка Яремчук заперечує протекцію зі сторони Яна Табачника

2 Травня, 22:08

Поділитися:

Історія Марічки Яремчук на "Голосі країни" розпочалася з великого скандалу. Спершу дочка покійного народного артиста України на кастингу заспівала російську пісню "Дорогой длинною". Згодом назвала себе Машенькою, попри загальнопоширене західноукраїнське Марічка, та дивом потрапила в команду Олександра Понамарьова.

Саме Олександр Понамарьов в останню секунду її виступу встиг натиснути на кнопку. Та за містичним збігом обставин до Марічки випадково обернулись й інші три крісла тренерів. Як згодом з'ясувалось – через проблеми з конструкцією.

Власне, містика на цьому закінчилась. Далі Марічку протягом всього шоу супроводжували тільки скандали. В інтернеті телеглядачі проекту називали манеру виконання "зіркової" доці посередньою, а після прямих ефірів, в яких Марчіка виконувала пісні молдовською, англійською, але не українською, люди, не побачивши фірмової "яремчуківської" проукраїнськості, взагалі схилялись до думки, що співачка з'явилась у шоу по блату.

Зрештою, потім виявилось, що Назарій Яремчук колись також виконував російську пісню "Дорогой длинною". "Машенькою" Марічка себе назвала для російських суддів "Голосу країни", а для українських все ж представилась Марічкою. При цьому не назвала свого зіркового прізвища, за що заслужила похвалу від свого тренера.

За кулісами фіналу "Голосу країни 2" "ТелеПростору" таки вдалося поспілкуватись з дочкою народного артиста України Назарія Яремчука, хоч як Марічка і не намагалась старанно ховатись від журналістів. Тим, кому вдавалось з нею пересіктись, Марічка, дивлячись прямо в очі, чесно зізнавалась, що після виступу у неї "мізки не варять" і вона не "вловлює" запитань.

Тим не менше, у Марічки "ТелеПростір" вивідав багато вельми цікавих деталей. Молода співачка розповіла про свій зв'язок з Яном Табачником, чому вона не спілкується зі зведеними братами, про свою рідну сестру, вибір пісні для фіналу та про те, чим покорила Ігоря Крутого на відборі на "Нову хвилю".

- Марічко, чи задоволена ти своїм четвертим місцем на шоу?

- Так, звичайно. Перемога – це не головне. Для мене сьогоднішній фінал – це як випускний у школі. Усі довкола такі гарні, красиві, нарядні, привітні, посміхаються. У мене маса позитивних емоцій. Взагалі, "Голос країни" для мене був своєрідним випробуванням, певним етапом в житті, певною школою життя, яку, вважаю, я достойно пройшла. За ці півроку я виросла як співачка, про мене дізналася Україна, я познайомилась з Костянтином Меладзе, в мене з'явилось безліч друзів на проекті, зрештою, в мене є чудова можливість представляти Україну на "Новій хвилі". Тому приводів бути незадоволеною в мене немає.

- Твій тренер Олександр Понамарьов за кілька днів до фіналу розповів, що він боровся, аби ти заспівала пісню батька "Чуєш, мамо". Чому ми почули "Квітку-розмарію"?

- Тому, що вона весела. Ми зійшлися на ній. Все таки вирішили зробити ставку на веселу композицію.

- Олександр все ж запевняв, що наполягатиме саме на цій пісні. Невже в твого тренера відбувся конфлікт з Костянтином Меладзе?

- Ні. Конфлікту ніякого не було. Вони в хороших стосунках.

- А тобі самій, яка пісня ближча по духу?

- Вони мені всі близькі, бо це пісні мого тата.

- Що тебе пов'язує з нардепом від Партії регіонів, акордеоністом Яном Табачником? Кажуть, він займається твоєю протекцією?

- Це неправда. Єдине, що мене пов'язує з Яном Петровичем, то це те, що він був другом мого батька і якось запросив мене на свою програму "Честь имею...". Все. Більше нічого. Не розумію звідки це пішло.

- Чому ти не спілкуєшся зі своїми зведеними братами – синами батька від першого шлюбу? (Дмитро (1976 р.н.) та Назар (1977 р.н.) – сини Назарія Яремчука від першого шлюбу з солісткою "Смерічки" Оленою Шевченко; Марічка (1995 р.н.) – від другого. - "ТелеПростір")

- Що значить не спілкуюся з братами? Вони старші, в них свої сім'ї, вони вуйки (діалект, означає "дядьки" - "ТелеПростір"), їм вже по сорок років. Я їх запрошувала на фінал... Не знаю... Вони не змогли прийти. Ось СМСку прислали. Привітали... У вас ще є запитання?

- Так, є. Як відомо, вони живуть в Межигір'ї, в селі Нові Петрівці, що за Києвом, в домі своїх дідусів та бабусі по маминій лінії.

- Ні, це неправда. Вони живуть в Києві.

- У тебе є також рідна сестра – дочка твоєї мами від першого шлюбу. Чи підтримуєш з нею стосунки? Вона вболіває за тебе?

- Та всі за мене вболівають! Всі мене люблять! Не хвилюйтеся так. Сестра вже доросла. Їй 35 років. Вона живе в Косові (місто в Івано-Франківській обл. - "ТелеПрстір"). В неї там своя сім'я.


- Тим не менше, вона не приїхала на фінал. А хто ж тоді вболівав за тебе на шоу?

- На фіналі були присутні моя мама, яка приїхала з Чернівців, а також одногрупниця.

- Все ж таки, в останні роки життя батька твої зведені брати жили з тобою в Чернівцях. Що сталось потім? Чому у вас зараз такі напружені стосунки?

- Ну, звідки ви це взяли? Послухайте, я не можу знати всіх деталей. Тато помер, коли мені було 2 роки!

- Як твій хресний батько – народний артист України Василь Зінкевич, друг твого батька, ставиться до твоєї появи на екрані? Підтримує тебе?

- Давайте не будемо на цю тему. Ми багато років не спілкувались. Під час проекту я спробувала зв'язатися, телефонувала додому в Луцьк, де він живе... Мене попередили, що він сильно хворіє... Я вирішила його більше не турбувати.

- Ти представлятимеш Україну цьогоріч на "Новій хвилі". Якими піснями покоряла Ігоря Крутого на відборі у Москві?

- Співала молдавську пісню, яку, до речі, виконувала на "Голосі країни" та українську пісню з репертуару свого тата.

- Крутому сподобався твій спів?

- Це не до мене запитання. Потрібно в нього запитати.


- Невже не було ніякої реакції на ваш виступ? Можливо, щось вам сказав?

- Ні, нічого. У вас все?

- Так!

- От і чудово!
Помилковий заголовок — Vfhsxrf Zhtvxer pfgthtxe' ghjntrws. ps cnjhjyb Zyf Nf,fxybrf

2 Травня, 22:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків