Настільна версія
мова | язык

"Голос країни-2":пікантні подробиці, що не ввійшли в ефір

2 Травня, 22:29

Поділитися:

29 квітня, у неділю, відбувся останній ефір одного з найпопулярніших співочих проектів "Голос країни-2". У другому сезоні, як і у першому, переміг підопічний Діани Арбеніної. Львівський співак та композитор Павло Табаков завоював публіку своєю щирістю, професійністю та підтримкою української пісні.

У нелегкій дуелі Павло змагався з Ангеліною Моняк, Назаром Савком та Марією Яремчук. Втім, два останніх учасника у суперфінал не потрапили.

Зате удача усміхнулася ще одному підопічному Діани Арбеніної - Олександру Онуфрійчуку, який рішенням свого тренера вибув за крок до перемоги. Сашко став переможцем глядацького голосування на інтернет-порталі.

Справжньою родзинкою останнього ефіру стала авторська пісня обидвох львівських співаків. Назар Савко виконав власну композицію "Ти просто слухай", а переможець Павло Табаков - "Ти моя", яка вже добре відома на теренах Західної України.

Якщо на сцені дух конкуренції попри дружелюбність учасників та тренерів все ж не зникав, то за лаштунками панувала справжня ідилія. Учасники обіймалися, разом підспівували, жартували і не бажали прощатися з проектом.

Свою перемогу Табаков святкував уже за лаштунками. Цікаво, що вона майже співпала з днем народження співака:

"Нам привезли торт, трошки чогось алкогольного - у нас буде фуршет, а ще я буду виставляти за свій День народження, що був у мене позавчора. - розказав за кулісами Павло. - Свій День народження фактично ніяк не святкував: з'їв в родинному колі трошки торту, потім поїхав на примірки, репетиції, а ввечері знову трохи торту з'їв. Арбєніна подарувала мені сорочку перед ефіром - мені і Онофрійчуку, але різні, ексклюзивні".
Помилковий заголовок — @Ujkjc rhfїyb-2@^gsrfynys gjlhj,bws? oj yt ddsqikb d tash

2 Травня, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин