Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Лопес звинуватили в шахрайстві

3 Травня, 23:09

Поділитися:

Колишній працівник латиноамериканської співачки Дженніфер Лопес Хакоб Манукян подав позов проти знаменитої співачки та її менеджера Бенні Медіни, звинувативши екс-роботодавців у шахрайстві, порушенні трудового контракту та вимушеному звільненні.

Згідно із заявою Манукяна, він почав працювати на Лопес і її чоловіка Марка Ентоні ще в 2005 році, а в 2011-му був призначений особистим водієм і начальником охорони зірки. За свої праці чоловік повинен був отримувати річну зарплату в розмірі 200 000 доларів. Хакоб навіть продав свою власну транспортну компанію, пише Gazeta.ua

Але Манукян впав у немилість у менеджера Джей Ло Бенні Медіни після того, як вказав йому на занадто великі витрати на оренду приватного літака для його подорожі на концерт співачки в Україну. З тих пір, за словами скривдженого водія, Медіна постійно критикував його, налаштовуючи проти нього Дженніфер Лопес.

"Він постійно говорив, що я недостатньо представницьки виглядаю і погано говорю англійською", - стверджує Хакобо Манукян.

В кінцевому підсумку обов'язки співробітника скоротили до мінімуму, залишивши йому лише можливість возити Лопес по Лос-Анджелесу, що фактично змусило позивача залишити свою посаду.

"Хакоба Манукяна цілеспрямовано вижили з роботи, а Дженніфер Лопес не заступилася за свого працівника", - говориться у позовній заяві.

Потерпілий тепер вимагає відшкодування морального та матеріального збитку, а також оплату понаднормових послуг. Сума претензій не називається. Сама Дженніфер Лопес ситуацію, що склалася, поки ніяк не прокоментувала.
Помилковий заголовок — L;tyysath Kjgtc pdbyedfnbkb d if[hfqcnds

3 Травня, 23:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон