Настільна версія
мова | язык

Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими»

4 Травня, 09:53

Поділитися:

Масштабне масове шоу визначить найактивніше місто України напередодні «Євро». 27 квітня стартував великий Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими», організований Офіційним Спонсором Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012 компанією «Укртелеком» за участю неперевершеного Лідера шоу – співачки Руслани.

«Просто у вас на очах зароджується нова масова культура – новий стиль масового шоу!»

Тур пройде в 11 містах України і стане унікальним та видовищним масовим заходом, під час якого кожен зможе взяти участь у шоу.

«Прислухайся! Можливо, ЦЕ тече у твоїй крові! Співати, Тацювати і Вигукувати РАЗОМ!»


Вже сьогодні триває реєстрація волонтерів, які під керівництвом Руслани, як зіркового аніматора, вивчатимуть динамічні рухи та ритми, що в цілому складатимуть грандіозне шоу.

«Відчуй, що відбувається на трибунах світових стадіонів чи площах міста, там, де в ЕЙФОРІЇ перебувають синхронно мільйони!»

Хвилі рук та футбольні кричалки, виконані волонтерами під час шоу на спеціально обладнаних трибунах просто на сцені, а також перед нею, створюватимуть ефект масовості та будуть цілком прийнятними для їх подальшого використання на стадіонах під час матчів.

«Я даю можливість людям створити синхронно всю музику – без інструментів та спецефектів! Створити власноруч величезне шоу, сила якого перевершує будь-яку техніку сучасних шоу».


Шоу «Вболівай з найкращими» не лише об’єднає та популяризує серед українців культуру вболівання, але і визначить найактивніше місто країни.

«Я хочу об'єднати людей в єдине шоу! В цьому шоу я – професійний аніматор. Мені допомогли в цьому знання диригента, спеціаліста масового співу».

За результатом проведення туру команда міста-переможця в якості головного призу візьме участь у зйомках нового кліпу Руслани на прикладі останнього відео співачки, знятого на пісню «Давай Грай».

Сингл та кліп «Давай Грай» є своєрідним майстер-класом для вболівальників на стадіоні, де, власне, і відбувалася сама зйомка. Ідея, закладена Русланою у відеороботі, продовжується та втілюється у шоу та проекті «Вболівай з найкращими» і має на меті довести, що разом ми здатні створити грандіозне дійство.

Паралельно із інтерактивною та масовою програмою Руслана презентує концертну програму нового музичного альбому «Ейфорія», виданого обмеженим тиражем спеціально для презентації під час туру. До альбому увійдуть композиції, написані самою співачкою спільно із американськими та шведськими продюсерами.

«Основа мого нового стилю – наші етнічні слов'янські речитативи, так звані ре4овки. Саме вони – основа альбому і шоу! У давніх хороводах, плясках, «хлопушках» і навіть літургіях я знайшла нові для поп-музики слов’янскі елементи! В альбомі я використовувала мотиви Глінки, Чайковського, Мусоргського, Рахманінова, відомі масові танці «Циганочка», «Яблочко», «Сиртакі». Головна пісня-кричалка «Давай Грай!» несе в собі наш вигук – ОГО!ОГО! Це резонує в нас сильніше, ніж іноземне Оле-Оле. Коли ми робимо це разом-ми наближаємося до незрівнянного стану. Це ЕЙ-ФО-РІ-Я!
Це назва мого нового альбому!»


Ще одним досягненням проекту «Вболівай з найкращими» є запуск Інтернет-порталу ogoshow.com.ua, користувачі якого матимуть змогу не лише спостерігати за шоу у онлайн-режимі, але і активно спілкуватися в чатах, що будуть виведені на екрані головної сцени. Окрім того, портал, розроблений компанією «Укртелеком», міститиме футбольні онлайн-активності та розширений мультимедійний контент для найкращої комунікації зі своїми користувачами.

Графік проведення туру містами України:
27 квітня – Кіровоград, Центральна площа, початок о 16.00
2 травня – Запоріжжя, Фестивальна площа , початок о 10.00
8 травня – Донецьк, площа перед стадіоном «Шахтар», початок о 16.00
11 травня – Харків, площа Рози Люксембург, початок о 16.00
13 травня – Полтава, Театральна Площа, початок о 10.00
19 травня – Київ, Майдан Незалежності, початок о 10.00
25 травня – Львів, площа перед університетом ім.Франка, початок о 16.00
27 травня – Чернівці, Соборна площа, початок о 10.00
1 червня – Ялта, Набережна, початок о 16.00
3 червня – Одеса, Площа перед стадіоном «Чорноморець», початок о 10.00
6 червня – Дніпропетровськ, Фестивальний причал
Помилковий заголовок — Dcterhfїycmrbq neh «D,jksdfq p yfqrhfobvb»

4 Травня, 09:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон