Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта і Софіко Геловані виконають хіт Scorpions

5 Травня, 12:57

Поділитися:

6 травня пара Едуарда і Софіко в рамках телешоу «10+10» виконають знамениту рок-баладу легендарної групи Scorpions! У четвертому випуску телешоу артисти з України та Грузії будуть виконувати світові рок-хіти!

Судячи з вибору Едуарда Романюти і його напарниці Софіко Геловані, - цей дует легких шляхів не шукає! Молоді артисти обрали світовий хіт двадцятирічної витримки, пісню групи Scorpions «Still Loving You», виконувати яку взявся б далеко не кожен.

- Дуже красива і досить непроста композиція, - розповідає Едуард про майбутній виступ. - Пісня про те, що справжня любов не проходить. І якщо це дійсно те велике почуття, яке дається раз у житті, за нього потрібно боротися, йти за ним, не дивлячись ні на які перешкоди.


В цей раз Софіко знову доведеться перевтілитися у чужий для неї образ рок-діви, а ось Едуарду, як відомо, до косухи та іншої рок-атрибутики не звикати.

Почути світовий хіт «Still Loving You» вустами молодих артистів з України та Грузії можна буде вже цієї неділі, 6 травня, в 14:30 в ефірі Першого Національного телеканалу!
Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf s Cjasrj Utkjdfys dbrjyf.nm [sn Ысщкзшщты
5 Травня, 12:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків