Настільна версія
мова | язык

Гайтана: «На Євробаченні 2012 все буде в шоколаді»

7 Травня, 19:58

Поділитися:

14 травня Гайтана разом з офіційною делегацією відлітає в Баку на Євробачення 2012. У столиці Азербайджану артистка разом з творчою командою пробуде два тижні. З собою на конкурс співачка везе безліч ексклюзивних сувенірів. Одним з найголовніших подарунків Гайтани стане плитка екстра чорного шоколаду, яка була розроблена спеціально до європейського конкурсу. Ця ідея з'явилася практично відразу після перемоги артистки в національному відбірковому турі.

Гайтана впевнена, що шоколад стане приємним доповненням до творчого конкурсного режиму всіх учасників Євробачення 2012. Артистка вже не раз розповідала, що у своїй сумці завжди носить маленьку шоколадку, щоб в будь-який час була можливість зарядитися енергією. За словами співачки, шоколад дуже плідно впливає на здоров'я людини, тому ніколи не треба обмежувати себе в солодкому задоволенні.

Саме бренд «АВК» виступив партнером Гайтани на міжнародному пісенному конкурсі. Спеціально до початку Євробачення 2012 компанія випустила лімітовану версію екстра чорного шоколаду з нестандартним м'яким смаком. Над створенням особливого продукту працювали найкращі шоколатьє компанії, які використовували відбірні інгредієнти і найвищу якість помелу шоколадної маси. При цьому дизайн для шоколадної плитки створювали в безпосередній співпраці зі співачкою, за особистим ескізом Гайтани.

«Солодощі завжди прикрашали наше життя, робили його яскравішим і солодшим. Шоколад підвищує тонус, надихає, насичує енергією і життєвою силою. Саме тому ми вирішили з собою на Євробачення 2012 взяти незвичайний шоколадний сувенір, створений найкращими майстрами. Євробачення це дуже яскраве, динамічне свято, яке вимагає від усіх учасників багато енергії, сил. Я впевнена, мої шоколадки подарують натхнення, радість, насичення, усмішки моїм новим друзям. Я з радістю і від щирого серця буду пригощати всіх гостей та учасників конкурсу смачним ексклюзивним українським шоколадом. Мені хочеться від щирого серця подякувати «АВК» за прекрасну роботу. Шоколадки «Be my guest» здивують всю Європу своїм надзвичайним смаком і дизайном. Впевнена, на Євробачення 2012 все буде в шоколаді! », - говорить Гайтана.

«Бренд «АВК» гарантує високу якість своєї продукції та вишукано доповнить виступу української зірки на світовій сцені тонкими шоколадними «нотами», - вважає директор по маркетингу кондитерської компанії «АВК» Олексій Большов. - Завдяки цьому, глядачі та слухачі із понад 45 країн світу зможуть отримати справді незабутні враження і особливе задоволення».
Помилковий заголовок — Ufqnfyf^ «Yf "dhj,fxtyys 2012 dct ,elt d ijrjkfls»

7 Травня, 19:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків