Настільна версія
мова | язык

Бар Рафаелі роздяглася у рекламі своєї білизни

7 Травня, 20:40

Поділитися:

Ізраїльська модель Бар Рафаелі роздяглася для рекламної кампанії своєї лінії білизни Under.me.

Днями Бар представила новий відеоролик. Про що тут же повідомила в своєму блозі на Twitter: "Я в захваті від цього відео! Сподіваюся, вам теж сподобається", пише Gazeta.ua

На відео бачимо екс-кохану Леонардо Ді Капріо в чому мати народила, а також спостерігаємо за нею за такими цікавими заняттями, як чищення басейну і куріння сигари. Таким оригінальним способом Рафаелі рекламує не тільки жіночу, але й чоловічу білизну з власної лінії.

Моделі від Бар надійшли в магазини ще в березні. Ціна на продукцію варіюється від 7 до 25 доларів. Даних про рівні продажів поки немає, але експерти прогнозують лінії манекенниці величезний успіх. Більш того, деякі припускають, що вже зовсім скоро Бар за розмірами статку наблизиться до Жизель Бюндхен.

"Філософія Under.me проста: білизна повинна доповнювати тіло, а не залучати до себе занадто багато уваги, відволікаючи від головного! В ході роботи над колекцією я вибирала ті матеріали, які подобаються мені самій, які я постійно намагаюся знайти в магазинах. Тому моделі мого бренду будуть підкреслювати достоїнства вашої фігури", - розповідала про своє творіння Рафаелі.

Судячи з реклами, сама красуня віддає перевагу спортивному стилю.
Помилковий заголовок — <fh Hfaftks hjplzukfcz e htrkfvs cdj'ї ,skbpyb

7 Травня, 20:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків