Настільна версія
мова | язык

Гайтана проміняла свій ягуар на дитячу машинку і морозиво

8 Травня, 20:41

Поділитися:

6 травня в гості до Гайтани завітала учасниця Євробачення 2012 від Македонії. Спеціально для Каліопі українська співачка підготувала безліч сюрпризів. Гайтана вирішила відмовитися від офіційного формату зустрічі і запросила македонську гостю в одне із найкрасивіших місць столиці - парк ім. Тараса Шевченка. Замість поїздок на дорогих авто і обіду в розкішному ресторані, Гайтана катала свою гостю на дитячому автомобілі алеями парку і пригощала смачним київським морозивом.

Зустріч Гайтани та Каліопі пройшла дуже емоційно. Познайомившись, співачки відразу вирушили на прогулянку. Немов малі діти, обидві конкурсантки радо каталися парком, сміялися, розмовляли, їли морозиво і насолоджувалися чудовою погодою.

Після прогулянки, Гайтана для своєї нової подруги зробила спеціальний подарунок. Попросивши Каліопі закрити очі, українська співачка одягла їй на голову яскравий, ексклюзивний український вінок.

«Каліопі дуже світла, позитивна, сонячна людина. Перед нашою зустріччю я трохи хвилювалася, але коли побачила її, то відразу відчула, що це своя людина. Ми з нею дуже схожі. Вона і я неймовірно темпераментні й емоційні. Коли я катала Каліопі на машинці, ми, не стримуючи почуттів, раділи зустрічі, раділи сонцю і прекрасному дню. Каліопі дуже тепло сприйняла мій подарунок. Український віночок гармонійно і яскраво виглядав на її голові. Впевнена, він завжди буде приносити радість, натхнення і яскраві фарби в її життя. Я щаслива, що Каліопі відгукнулася на моє запрошення: «Be my guest» і стала моїм гостем і другом. Я завжди з радістю впускаю в своє серце хороших, світлих, добрих і щирих людей, які все ще вміють залишатися дітьми, щиро посміхатися і радіти навіть найпростішим речам», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf ghjvsyzkf cdsq zuefh yf lbnzxe vfibyre s vjhjpbdj

8 Травня, 20:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван