Настільна версія
мова | язык

Кароль обзивали "жидівкою" і викинули з "Віа-гри"

8 Травня, 22:50

Поділитися:

Одна з найпопулярніших співачок української естради Тіна Кароль побувала в гостях у генерального директора "1+1" Олександра Ткаченка. В авторській програмі "Tkachenko.ua" Кароль відкрила багато таємниць, пов'язаних із своєю кар'єрою та особистим життям.

Окрім конфузу із Віталієм Кличком, який, за словами співачки, звинуватив її у відсутності таланту, Тіна розповіла про кастинг у популярне тріо "Віа-гра":

"Одного разу я пішла на кастинг у Віа-гру". Але провалила його. Костянтин Меладзе сказав: "Ви дуже добре співаєте, навіщо вам у ВІА Гру?"

Також Тіна пожалілася ведучому, що змушена була змінити ім'я. Тетяна Ліберман (а саме так насправді звуть співачку) - не зовсім підходяще для сцени.

"І не лише для сцени - зауважує Тіна, - а й взагалі у нашій країні. Пам'ятаю, коли в дитинстві я виступала на конкурсах, глядачі у залі говорили: "Ви подивіться, яка гарна жидівочка співає!" То ж довелося взяти псевдонім."

Поділилася болем Тіна і з приводу гучного розриву із колишнім продюсером Олегом Чорним. За словами співачки, Чорний кинув її хвору прямо на вокзалі, після чого дівчина опинилася у лікарні.

"Він зробив усе, щоб задавити мене, - згадує Кароль, - щоб від мене всі відвернулись, щоб ніхто більше мене нікуди не прийняв. У газетах писали, що я наркоманка, називали мене "Гітлером у спідниці". Я не знала, як дивитися людям в очі, мені було так соромно. Думала – може, мені й жити не треба? У мене справді був суїцидальний настрій. Я думала, що більше не зможу, що я нікому не потрібна. Потім зустріла Огіра і він мені сказав: "Пройде рік – і ти будеш сидіти попою в ракушках і над цим сміятися."
Помилковий заголовок — Rfhjkm j,pbdfkb @;blsdrj.@ s dbrbyekb p @Dsf-uhb@

8 Травня, 22:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)