Настільна версія
мова | язык

У Віри Брежнєвої закінчився роман із Сергієм Свєтлаковим

10 Травня, 00:03

Поділитися:

У Києві завершилися зйомки фільму за участі Віри Брежнєвої та російського актора і гумориста Сергія Свєтлакова. Хоч це був останній етап роботи, в українській столиці знімали зав'язку стрічки - чемпіонат Росії зі стрільби з лука.

ТСН-Особливе стала ексклюзивним свідком зйомок, і бачила, як київський краєвид став російським. Зйомки проходили у київському виставковому центрі. За сюжетом, тут триває чемпіонат Росії зі стрільби з лука. Героїня Віри Брежнєвої - Марина - влучає в людину, яка випадково опинилася за мішенню. Надворі вихідний - тому, весь день біля Віри - 11-тирічна донька Соня. То рушником маму від сонця закриє, то парасольку принесе. Щоправда, у Таїланд Брежнєва доньку не брала, щоб та не прогулювала уроки. Суворій мамі в Таїланді довелося стати ще й сміливою та витривалою. Фільм "Джунглі" знімали за п'ятдесятиградусної спеки та стовідсоткової вологості.

Екзотики додавали й тваринки. "Бачила змію, і кажаныв, яких я раніше боялась, але коли я їх побачила на стелы в печері штук 20, страх пройшов сам собою", - згадує зірка. А для партнера Віри Сергія Свєтлакова в тайських джунглях головною людиною був... змієлов. "Перед кожним дублем він пробігав по моєму маршруту і, звичайно, були всі в шоці, коли він змію виніс. І мені треба зараз бігти, але я розумію, що вона знову може вилізти...", - іх жагом згадує актор. Деякі сцени вдавалося зняти лишЕ з 20-го дубля. Уся втома від творчого процесу - на обличчі Віри. Для Брежнєвої "Джуглі" - десята стрічка, для Свєтлакова - восьма. Прем'єра фільму відбудеться в Києві в кінці року.

Помилковий заголовок — E Dshb <ht;y'djї pfrsyxbdcz hjvfy sp Cthus'v Cd'nkfrjdbv

10 Травня, 00:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон