Настільна версія
мова | язык

Великий сольний концерт Ірини Федишин відбувся з аншлагом

10 Травня, 22:16

Поділитися:

У Львівському цирку популярна співачка Ірина Федишин відспівала вже свій третій сольний
концерт за півроку, адже ще у січні відбулись її 2 концерти «Україна колядує» у Львівській
опері.

А вже 22 квітня була представлена публіці сольна програма Ірини з назвою «Пароль». Це було захоплююче дійство, яке перевершило усі сподівання. Глядачів цього вечора у залі було 1700 осіб. Рівно стільки ж вміщає приміщення львівського цирку, найбільшого залу у Західній Україні. Сцену, звук та складні конструкції розпочали монтувати за 3 дні до концерту. Було задіяно понад 40кВт звуку, змонтовано подіум-сцену, яку спеціально привезли до Львова і найсучасніше європейське світло. А також було задіяно багато піротехнічних ефектів.

Сама співачка подарувала шанувальникам неповторні емоції. Розпочалось усе з її оригінальної появи на сцені, на якій непомітно з'явився сейф. "Пароль" концерту так ніхто і не відгадав, тому двері сейфу балету прийшлося відкривати бензопилами. Коли з'явилась Ірина Федишин, вона розповіла усім, що пароль її концерту – це любов, бо тільки вона ламає усі замки до будь-якого серця. Згодом співачка презентувала свій новий альбом, який був також символічно відображений на підлозі у вигляді диску.

Ірина Федишин цього вечора була у п’яти образах, кожен з яких був неповторним. А допомагали створювати ці костюми найкращі дизайнери: Назар Хіцяк, студія "Сокол", "Гранд стиль" та "Рептилія". Також у шоу було задіяно 3 балети: Атлантік, «Х-Денс» та гості з Києва «Дежавю», а крім того група
музикантів.

Під час концерту Ірина вже традиційно виконала пісню «Адажіо» в дуеті зі своїм продюсером Віталієм Човником. Після чого публіка голосно скандувала «Молодці!». Згодом на сцену винесли диплом від компанії «ARTUR-Music», яка присвоїла Ірині почесне звання «найпопулярніша співачка Західної України 2012р». Концерт тривав більше двох годин.

Під час дійства на одній із пісень на сцені почали розпускатись квіти, а також Ірина політала під куполом цирку сидячи на акробатові. Не обійшлося і без прем’єр, яких того вечора було аж дві «Немає слів» та «Давай, родино». Увесь концерт був зафільмований, отож чекайте його появи у телеефірах!
Помилковий заголовок — Dtkbrbq cjkmybq rjywthn Shbyb Atlbiby dsl,edcz p fyikfujv

10 Травня, 22:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон