Настільна версія
мова | язык

Війна і кохання. Співачка Ляна Новак відзняла нове відео

26 Березня, 12:38

Поділитися:

Зйомки тривали два дні, оскільки знімали на двох абсолютно різних локаціях. Перший знімальний день пройшов у бомбосховищі, де знімали атаку під час другої світової війни. На другий день всі перенеслися з 1944 року в 1950 рік і відображали атмосферу післявоєнного духу.

Сам сюжет кліпу зав'язаний на історії кохання медсестри і пораненого солдата. Вони після бомбардування вже не сподівалися на зустріч у цьому світі. Але, у долі завжди свої плани ...

«Ці зйомки були дуже важкими та виснажливими для всіх: режисера, оператора, масовки, головного героя, та й для мене теж. У бомбосховищі  ми знімалися при температурі - 2, та й зі стелі весь час капала вода прямо на нас. Я дуже вдячна всім, хто брав участь у знімальному процесі! Ці люди виявили просто неймовірну мужність! Другий день теж видався непростим, температура повітря зупинилася на показнику -1, а знімали ми до п’ятої години ранку. Але, зате який матеріал ми відзняли! Це дійсно щось. Не буду багато розповідати, скоро все самі побачите. Прем'єра очікується до дня Перемоги! », - розповіла Ляна. 
Помилковий заголовок — Dsqyf s rj[fyyz/ Cgsdfxrf Kzyf Yjdfr dslpyzkf yjdt dsltj

26 Березня, 12:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій