Настільна версія
мова | язык

OT VINTA провокують офісних працівників

17 Травня, 18:42

Поділитися:

Днями на музичних каналах відбулася пре прем’єра нового кліпу украбіллів «Гайда за журавлем».

OT VINTA влаштували провокацію менеджерам середнього рівня та іншим офісним працівникам. З початком літньої спеки украбілли презентували новий кліп «Гайда за журавлем». У відео хлопці зачепили болючу для багатьох тему - комфорт та стабільність на офісних посадах, це перевага чи ярмо з обов’язків та труна для власних мрій?

Зйомки кліпу відбувалися минулої весни, у польових умовах.
«Ми гасали на моєму джипі по полю, у той час як наш друг розігрував перед камерою незавидну долю офісного працівника, доведеного кар’єрним пресингом до розпачу. Я не дарма народився з прізвищем Журавель і завжди сприймав вислів «краще синиця в руках, ніж журавель у небі» навпаки і, звичайно, робив все навпаки теж», - каже фронтмен OT VINTA Юрій Журавель.

Самі «гвинти» під час прем’єри свого кліпу на музичних каналах власним прикладом доводили, що «синиця в руках» це точно не про них. Хлопців занесло аж до Самари, де вони відіграли один з концертів російського туру на підтримку альбому «Потом і кров’ю». Зараз OT VINTA вже повернулися до України і готуються до зйомок ще одного кліпу. Подробиці нового відео та на яку пісню воно зніматиметься, «гвинти» тримають у таємниці.
Помилковий заголовок — ЩЕ МШТЕФ ghjdjre.nm jascyb[ ghfwsdybrsd
17 Травня, 18:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван