Настільна версія
мова | язык

Шарліз Терон: до 11 років у мене не було зубів

18 Травня, 00:03

Поділитися:

Шарліз Терон не завжди так широко посміхалася, як зараз. Оскароносна актриса розказала британській газеті The Sun, що у неї було не саме щасливе дитинство, тому що до 11 років у неї не було зубів.

В дитинстві актриса захворіла на жовтянку - пише popcornnews.ru. Вона вживала стільки багато антибіотиків, що її молочні зуби погнили, і їх довелося виривати. «Так що в мене ніколи не було молочних зубів. Це було важко, поки я вчилася в школі, на всіх фото я робила вигляд, що в мене є зуби. Це було огидно», - згадувала актриса.

Роки по тому, коли Терон вже стукнуло 16, і коли вона вже мала сліпучу посмішку, її помітив скаут модельного агентства. «Це була помилка. Моя мама думала, що це все якась шутка. Я не дуже-то хотіла бути моделлю, але для мене це була неймовірна можливість подивитися світ. Я виросла в ПАР, подивившись на карту світу, я виявила, що ми були на ній в самому низу. Я завжди любила читати енциклопедії про світ. Таким чином, мене більше привернтали подорожі. Коли агент сказав мені, що я можу поїхати в Мілан, я подумала: «Я навіть ніколи до цього не літала в літаку».
Помилковий заголовок — Ifhksp Nthjy^ lj 11 hjrsd e vtyt yt ,ekj pe,sd

18 Травня, 00:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір