Настільна версія
мова | язык

Джон Траволта і Ніколас Кейдж планують об'єднатися

28 Березня, 13:30

Поділитися:

Зірки бойовика Джона Ву «Без обличчя» Джон Траволта і Ніколас Кейдж можуть знову опинитися в одному кадрі, причому навіть у двох фільмах. Перший з них називається «Шрапнель», режисером значиться Джон МакТірнан. Другий - екранізація роману Френка де Фелітта «Морехіднє випробування» - Sea Trial.

Виробництво «шрапнелі» розпочнеться, швидше за все, вже цього літа, тоді як з «Морським випробуванням» доведеться почекати - трилерові потрібно спочатку знайти фінансування. Однак обидва актори проявили інтерес до двох проектів.

Сценарій «шрапнелі» написав Еван Догерті. Манускрипт перебував у «Чорному списку» кращих неспродюсованних сценаріїв за 2008 рік. Головний герой, колишній боснійський солдат, був серйозно поранений американським військовим і тепер шукає помсти. Ще в минулому вересні режисером проекту був затверджений постановник «Міцного горішка» Джон МакТірнан. Однак у жовтні у режисера трапилися проблеми з законом і в якості покарання МакТірнан отримав рік позбавлення волі. Чи залишиться він у режисерському кріслі «шрапнелі», покаже час.

Другий проект - незалежний трилер «Морехіднє випробування» за однойменним романом Френка де Фелітта. Книга вийшла в 1980 році. Двоє закоханих хочуть побути на самоті і наймають яхту, щоб покататися біля Багамських островів. Господарі яхти виявляються дуже милими людьми, навіть занадто милими, оскільки у них є свої плани на відпочиваючих. Картина поки що знаходиться на стадії пошуку фінансування.
Помилковий заголовок — L;jy Nhfdjknf s Ysrjkfc Rtql; gkfye.nm j,э'lyfnbcz

28 Березня, 13:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків