Настільна версія
мова | язык

На відкритті «Євробачення 2012» в Баку під пісню Гайтани танцювала вся Європа

22 Травня, 01:33

Поділитися:

19 травня в Баку відбулось офіційне відкриття «Євробачення 2012». У Євроклубі зібралися тисячі людей: європейські журналісти, делегації країн учасників конкурсу і, звичайно ж, всі конкурсанти.

На червоній доріжці Гайтана з'явилася у супроводі українських прапорів. Співачку зустріли бурхливими оплесками. На голові у артистки красувався український віночок. На репетиціях, прес-конференціях і вечірках Гайтана завжди з'являється в нових незвичайних дизайнерських вінках, які артистка підготувала спеціально для міжнародного конкурсу. Для Гайтани вінок є національним символом, оберегом і найкрасивішим жіночим аксесуаром, який завжди надихає оточуючих на хороший настрій та посмішки. З червоної доріжки артистку довгий час не хотіли відпускати допитливі журналісти.

На відкритті «Євробачення 2012» Гайтана вирішила виконати свій відомий хіт - «Танці». З першої секунди появи на сцені, Гайтана відразу ж завела публіку. Виступ української артистки пройшов дуже гаряче, з танцями, неймовірною енергетикою і яскравістю.

«Пісня «Танці» завжди об'єднувала людей різних національностей. Зал відразу ж підхопив запальні мотиви і почав підспівувати мені. Вечірка була дуже жива і емоційна. Кожна людина щиро посміхалася. Європейські журналісти вразили мене своїм ставленням, доброзичливістю і креативними питаннями. У цей вечір я знайшла сотні нових друзів. Хочу подякувати кожному, хто був на цій вечірці, і дарував свою енергетику, радість всім оточуючим. Від усієї душі хочу побажати всім музики, тепла та сонця», - говорить Гайтана.

Нагадаємо, 20 травня Гайтана відвідає російську вечірку «Бурановскіе бабусь» і вечірку сербського артиста Желько. А також, сьогодні вночі відбудеться сольний концерт Гайтани в одному з найвідоміших Бакинських клубів «Eleven».
Помилковий заголовок — Yf dslrhbnns «"dhj,fxtyyz 2012» d <fre gsl gscy. Ufqnfyb nfyw.dfkf dcz "dhjgf
22 Травня, 01:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин