Настільна версія
мова | язык

Гайтана стала гостем на вечірках у «Бурановських бабушек», Желько, Ніни Бадрік

22 Травня, 23:31

Поділитися:

В рамках міжнародного конкурсу «Євробачення 2012» Гайтана стала бажаним гостем на найяскравіших вечірках. Українську співачку запросили до себе в гості сербський співак Желько, російський колектив «Бурановскіе бабусі», хорватська учасниця конкурсу - Ніна Бадрік і Роман Лоб (учасник Євробачення 2012 від Німеччини).

Вечори 20 і 21 травня Гайтана провела в дуже святковій атмосфері вечірок європейських країн. Першою вечіркою, яку відвідала артистка, стала сербське свято артиста Желько. Зустріч української співачки з сербським конкурсантом відбулась в одному з найкращих готелів столиці Азербайджану - «Hilton», де живуть обидва конкурсанта «Євробачення 2012». Сербськи артист виступив з живою інструментальною програмою, виконавши для всіх своїх гостей конкурсну пісню «Євробачення 2012», а також безліч народних мелодій та пісень. На вечірці Гайтана зустрілася з представницею Кіпру на конкурсі «Євробачення 2012» - Іві Адаму.

20 травня Гайтана також побувала на гучній вечірці у «Бурановских бабушек», які зібрали своїх гостей в заміському закладі, розташованому прямо на березі моря, в селищі Нардаран, в 30 кілометрах від міста Баку. «Бабусі» вразили Гайтану своїм виконанням старовинної пісні удмуртською мовою.

21 травня українська артистка відвідала Хорватську і Німецьку вечірки. Ніна Бадрік зібрала найближчих друзів в затишному закладі. На вечірці у Ніни Бадрік, Гайтана зустрілася зі своєю подругою Каліопі (учасницею Євробачення 2012 від Македонії), з якою артистка познайомилася в Києві і конкурсантом від Сербії - Желько.

Вечірка у Романа з Німеччини пройшла дуже весело і яскраво. На заході зібралися сотні журналістів, гостей, фанів Євробачення 2012.

«Я була дуже рада побувати на таких яскравих, незвичайних і абсолютно різних між собою вечірках. Я знайшла безліч друзів і отримала величезне задоволення від спілкування з артистами. Кожен з них прекрасний, дуже талановитий артист. Хочу подякувати «Бурановсьмким Бабусям», Желько, Ніні та Роману за такий теплий і дружній прийом. Мені було дуже приємно стати гостем таких чудових, насичених неймовірною енергетикою вечірках», - говорить Гайтана.

Національні пісні, які Гайтана почула на вечірках, вразили її до глибини душі. Тепер Гайтана мріє додати в свою музичну колекцію диски з народними піснями Сербії, Росії, Хорватії та Німеччини у виконанні артистів «Євробачення» цього року.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf cnfkf ujcntv yf dtxshrf[ e «<ehfyjdcmrb[ ,f,eitr»? :tkmrj? Ysyb <flhsr

22 Травня, 23:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван