Настільна версія
мова | язык

Вілла Сміта збентежив поцілунок журналіста

25 Травня, 23:40

Поділитися:

Американський актор Вілл Сміт розповів, чому вдарив українського журналіста на прем’єрі фільму "Люди в чорному-3" у Москві. За словами Вілла, він був збентежений поцілунком репортера.

Про це Сміт розповів на ток-шоу Девіда Латтермена, повідомляє "ТСН".

Лише повернувшись з Росії до США, Вілл пояснив, чому плеснув журналіста по обличчю.

"Я давав інтерв'ю, і він мені каже: я твій величезний шанувальник, можна тебе обійняти? Ну, а він репортер, з мікрофоном стоїть. Я нахилився цього клоуна обійняти, а він раптом почав якось хилитися до мене, щоб поцілувати! Уявляєш?! Це просто збентежило", - зізнався актор.

Варто зазначити, що журналіст вибачився перед актором за свій вчинок.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "HipHollywood.com".

"Вибач, Вілл. Це був спалах емоцій. Я дуже прошу пробачити мені мою поведінку. Я гадаю, це було занадто. Вілл Сміт – це особа, яку я дуже поважаю як актора. Коли я зустрів його у Москві, я захотів щось зробити, аби вразити його. Ми маємо таку слов'янську традицію. Я не цілую кожну жінку чи чоловіка, яких я бачу на вулиці. Але в ту мить я вирішив це зробити. Наступного разу, якщо я зустріну його, я просто потисну його руку", - зазначив українець, щоправда не особисто Віллу в очі.

Нагадаємо, 19-го травня на прем’єрі у Москві Віллу Сміту не сподобалась спроба репортера одного з українських каналів поцілувати його у щічку. Тож актор відхилився та злегка вдарив нахабу по обличчю.

До слова, цей самий журналіст відомий інцидентами з поп-королевою Мадонною та російським співаком Філіпом Кіркоровим.
Помилковий заголовок — Dskkf Cvsnf p,tynt;bd gjwskeyjr ;ehyfkscnf

25 Травня, 23:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон