Настільна версія
мова | язык

Олександр Пономарьов презентував «ІНШУ ВЕРСІЮ» власних пісень

26 Травня, 11:28

Поділитися:

Учора у столичному «Сrystal Hall» Олександр Пономарьов презентував сольну акустичну програму «ІНША ВЕРСІЯ».

«Усі пісні, які ви чули, могли би бути інакшими, – говорить співак, – тому що, коли створюється пісня, на неї одразу робиться кілька аранжувань у різних музичних стилях, а слухачам, зрештою, презентується тільки один варіант. Сьогоднішній концерт «Інша версія» – спроба показати, як усі ці пісні могли би звучати, це – великий експеримент для мене, я дуже переживаю і чекаю на відгуки», – додає Олександр Пономарьов.

Цього вечора свідками «Іншої версії» стали: Олена Кондратюк із чоловіком Олександром Богуцьким, Микола Баграєв, Сергій Кузін, Валентин Коваль, Павло Зібров, Оксана Білозір, дизайнери Оксана Караванська та Сергій Єрмаков, Марія Яремчук, Іван Ганзера, Фагот, Олександр Асаулюк із дружиною, вокалістки із дуету «Анна-Марія», Ольга Шаніс, Наталія Гордієнко та інші.
На сцену Олександр Пономарьов вийшов у джинсах, майці та сорочці у клітину. «Сьогодні я без метелика: все по-домашньому, жодного офіціозу», – коментує своє вбрання співак.

До концертної програми «Інша версія» увійшли відомі пісні артиста, які пролунали в інакшому, несподіваному аранжуванні. Наприклад, пісня «Ніченькою» була виконана у стилі босанова, кубинська народна пісня «Guantanamera» прозвучала з елементами року під запальні танці балету «ЄвроПа». Композицію «Я знайду тебе, кохана» співак виконав у реґі, а ведучий концерту Анатолій Анатоліч не стримався і зачитав реп.

Тричі на сцену виходила учасниця «Голосу країни» Галина Безрук, разом із Олександром вони заспівали пісні «Ти моя» та «Чомусь так гірко плакала вона», слова до якої свого часу написала прихильниця артиста Ірина Пиріг, яка також була присутня на концерті. Пісню Олександра Пономарьова «Ти дочекайся мене» Галина заспівала сольно.

«Для мене велика честь працювати з Олександром Пономарьовим на одній сцені, – говорить Галина Безрук. – Коли я почула вперше програму «Інша версія», я була дуже вражена!» – додає співачка.
Одну з найпопулярніших пісень Олександра Пономарьова «З ранку до ночі» виконала Ірина Пойзен, отримавши шквал овацій від слухачів.

Окрім власних пісень Олександр Пономарьов виконав композицію «Я хочу быть с тобой» гурту «Наутилус Помпилиус». Зала не відпускала артиста, викликавши Олександра на біс. Усі пісні на концерті були виконані у супроводі музикантів: співак не зраджує принципу співати живцем. Закінчив свою програму Олександр піснею «Він чекає на неї», додавши, що завжди чекає на нові зустрічі зі своїми прихильниками, які цього вечора не відставали від артиста і співали разом з ним усі пісні. По завершенню виступу Олександр Пономарьов вийшов до гостей і продовжив неформальне спілкування.
Помилковий заголовок — Jktrcfylh Gjyjvfhmjd ghtptynedfd «SYIE DTHCS>» dkfcyb[ gsctym

26 Травня, 11:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій