Настільна версія
мова | язык

Повалій і Ліхута прикупили в Іспанії футболок по 9 євро

28 Травня, 22:46

Поділитися:

Золотий голос України Таїсія Повалій та її чоловік і продюсер Ігор Ліхута 5 днів відпочивали в Іспанії. Про це розповів чоловік співачки.

- В Іспанії прекрасний клімат. Прекрасна погода, тепле море. Цього разу, правда, недостатньо тепле, щоб на сто відсотків було затишно, але 20 градусів уже є - можна купатися.

З відпочинку Ліхута з Повалій привезли одяг та взуття: Там прекрасні товари. Ти їдеш в магазин, за 9 євро можна купити класну майку, футболку, сорочку. За 3 євро - чудове оливкове масло. 40 євро коштує суперфантастичне взуття, зручне, м'яке і дуже дешеве. Я накупив собі на літо футболок, дітям деякі речі, - розповів чоловік Таїсії.

За словами продюсера, вони з Повалій в Іспанії бувають 3-4 рази в рік: Нам ця країна дуже подобається. Затишна, дуже чиста, з прекрасними дорогами - пише stars.glavred.info.

Між тим Ліхута підкреслив, що на курорти завжди відправляються разом: За 19 років ніколи не відпочивали окремо. Не розумію відпочинок порізно. В роботі я теж завжди поруч - на всіх концертах Таї перебуваю поруч зі звукорежисером за пультом. Так я можу бачити її, а вона - мене. Ми спілкуємося очима, обмінюємося енергетикою, тому що я переживаю за неї, а вона - за мене.
Помилковий заголовок — Gjdfksq s Ks[enf ghbregbkb d Scgfysї aen,jkjr gj 9 'dhj

28 Травня, 22:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)